Grootste Huishoudelijke Behandelingen voor Enamel Whitening

Stained

Introductie

geel email zijn 1 van de ergste dingen te zien in foto’s. Geen enkel verschil hoe groot uw glimlach, zal het worden ontsierd door individuen onaangename gele tand. Sommige mensen misschien in extra wanhopige situaties dan anderen, dus het bezit naar hun gebied tandarts om een ​​korte remedie klaar te krijgen. Als je wilt voor een minder dure vervanging, adviseer ik u proberen een aantal van deze woning behandelingen voor emaille whitening. Afhankelijk van hoe goed of slecht je glazuur is, kan u ziet een snelle passen in email kleuring of een meer geleidelijke een. U dient kennis te nemen dat ik niet een gezondheidszorg deskundige. Als gevolg hiervan, is het zeer aanbevolen dat u overleggen met een zorgverlener voorafgaand aan het deelnemen in een van de onder dingen te doen. Uiteraard, de grootste huishouden remedie is om alleen je tanden poetst zorgvuldig direct na elke maaltijd, maar dit kan ook niet voldoende zijn als je tandglazuur eerder vreselijk gebroken als gevolg van verschillende praktijken. Anytime haalbaar is, moet je normaal gaan voor pure remedies, omdat er een kleine kans dat uw tanden en tandvlees zou kunnen reageren op specifieke ingrediënten waargenomen in OTC whitening producten van dit soort als waterstofperoxide.

# 1 Drinkwater Floss

Een eenheid als een drinkwater pick is een zeer nuttig wapen tegen tandbederf. In tegenstelling tot gewone tandheelkundige flosses, H2O picks zijn klaar om te graven, zelfs in uw tandvlees-lijn. Bij het uitvoeren van zo, het is opmerkelijk productief in het doden of vertragen bacterieel vooruitgang in je tandvlees. Dit product is effectief door het sproeien van kleine stralen water bij hogere belasting. De meeste gadgets worden geleverd met verschillende spanning configuraties, zodat het niveau van spanning kan worden aangepast met een beroep op kauwgom gevoeligheid van de gebruiker.

Het water floss is bijzonder productief voor mensen die een beugel gezet, wijsheid emaille hebben beïnvloed, of worden beïnvloed door geselecteerde gezondheid van het tandvlees voorwaarden. Bijvoorbeeld, het is ongelooflijk moeilijk om alle tand deeltjes in slechts bretels werken met een gewone tandenborstel of een tandenstoker verwijderen. Het drinkwater select is klaar om duidelijk uit een aanzienlijk deel van puin, zonder dat enige tumult op uw brace constructie.

Hoe werkt een drinkwater floss steun met emaille whitening? Het ruimt bacteriën en maaltijden deeltjes op je tandglazuur. Vergeet niet, emaille beginnen aan de oppervlakte geel wanneer het glazuur begint te splitsen of kleden in naar beneden. Door het minimaliseren van de hoeveelheid micro-organismen op het tandoppervlak gebied, het water beslissen over verlaagt de kans op het krijgen van uw dentine (gele verbinding) die momenteel worden blootgesteld.

# twee hebben Aardbeien?

Schijnbaar aardbeien hebben chemische stoffen die uw kans op het bleken van uw tanden te verhogen. Echter, is het stadium van efficiëntie beschouwd redelijk klein te zijn dus je moet dit niet beschouwen als uw belangrijkste wapen in verzet tegen gele tanden. Aardbeien bevatten een enzym genoemd appelzuur. In overeenstemming met de Preventie Magazine, appelzuur bevatten eigenschappen die emaille whitening ondersteunen. De meest effectieve manier van het gebruik van aardbeien voor dit doel is om puree en meng ze met een snufje bakpoeder. Komen, gebruik maken van de combinatie op een tandenborstel en wrijf het voorzichtig op uw tand. Maak alle vertrouwen in dat je je mond mooi recht te spoelen na je voltooid.

# 3 Baking Soda

Baking soda is een wijdverbreid tactiek gebruikt door mensen bij het huishouden. Wellness profs rekening met deze tot het minimum gevaarlijke en meest effectieve huis-oplossing (met uitzondering van vruchten) zijn. Als een zuur neutraliserend, zal het geen grote schade aan je tanden doen. Er zijn een aantal technieken toepassen zuiveringszout. 1 van de veel meer gemeenschappelijke aanpak is om een ​​snuifje op uw tandpasta gebruiken en poets je tanden met de combinatie. Deze aanpak is zeer voorgesteld sinds de laag geprijsde en zeer onschuldig.

# vier strips

Door nu, je naar alle waarschijnlijkheid lezen van die magische strips die je tanden witter te maken naar aanleiding van een week of twee. U dient er rekening mee dat het niet de taak voor iedereen doet. Sommige mensen kunnen misschien zien de voordelen al snel na een werkdag, konden anderen geen variaties zien op alle. Het allemaal berust op over de stand van uw tandglazuur. De meer robuuste uw email, het veel meer kans u zult kleuring veranderingen zien. Strips moet echt niet gevonden worden als een langdurige zin alternatief. Onvermijdelijk zal de uitkomsten kleden in weg nadat je uiteindelijk de uitvoering ervan. Deze benadering kan niet geschikt voor mensen die zeer gevoelig tandvlees. Deze strips bevatten een belangrijke focus van waterstofperoxide, die een blekende uitkomst op tand gebied maakt. Het is best om te controleren met een arts als u een pijnlijke orale aandoeningen in de vorige ervaren.

Category: Supplementen

Comments are closed.