Grote publiek Gezondheid en fitness Administration Graden

De Universiteit van Californië in Berkeley is een openbare instelling gevestigd tien mijl van San Francisco. Eigenschap om veel meer dan 35.000 undergraduate en graduate studenten, het college kreeg de 21 area positie onder alle universiteiten uit de VS Informatie en Planet Report tijdschrift in 2010. De toegang is enorm selectief aanzienlijk minder dan een kwart van de kandidaten worden aanvaard, in overeenstemming met de 2009 versie van Barron’s Profielen van Amerikaanse Universiteiten. Het College van Openbare Welzijn houdt een kant en klaar overzicht van ongeveer 300 leerlingen die zich willen inschrijven in diploma de bacheloropleiding in het openbaar welzijn. Het gaat om leerlingen biologie, voeding, genetica, plagen, immunologie, psychologie, sociologie en politiek te analyseren. Leerlingen kunnen ook gewoon keuzevakken in aanverwante toediening, zoals gezondheid economie, werkwijze en beleid layout, maatschappelijk welzijn en budgettering. Berkeley levert ook het niveau master-en doctoraal in de volksgezondheid bestuur.
Universiteit van Californië in Berkeley
honderdtien Sproul Hall
Berkeley, CA 94720
510-642-3175
berkeley.edu

zich in New Orleans, Louisiana, Tulane College is een private, non-sektarische etablissement met meer dan elf, 000 undergraduate en graduate leerlingen. In 2010, US News and World Report bekroond met de school 50e plaats tussen alle universiteiten in de Verenigde Staten. Onder de programma’s gevraagd voor grote publiek wellness undergraduate methode van de universiteit zijn wiskunde, openbaar welzijn communicatie, conditie ecologie, publiek algehele gezondheid systemen lay-out, openbare orde moet feiten, beleid, milieu algemene gezondheidswetenschappen, gezondheid apparaten, de bio statistiek en epidemiologie. Alle studenten moeten deelnemen aan een stage of een uitgebreid onderzoek proefschrift. Het college biedt ook een 5-jaar applicatie waarmee studenten om af te studeren met de twee een bachelor en master diploma in het openbaar de algehele gezondheid. Tulane geeft ook doctoraten in het onderwerp.
Tulane University
6823 St. Charles Avenue
218 Gibson Corridor
New Orleans, LA 70118
504-865-5731
tulane.edu

Opgericht in 1892, Ithaca School is een persoonlijke, niet-spirituele college gepositioneerd 250 mijl ten noordwesten van New York City in de kleine stad locatie van Ithaca. De hogeschool of universiteit is de thuisbasis van veel meer dan zes, vierhonderd undergraduate en graduate studenten. De faculteit biedt een Bachelor of Arts graad in het overheidsbeleid, die lessen in de politicologie, antropologie, sociologie en economie functioneert. Studenten eindigen ook een klein en kunnen kiezen voor een complementaire gebied als onderneming of welzijn zorgmanagement. Alle studenten moeten een stage bij een regionale wellness care bedrijf of onderneming af te studeren totaal. Analyseer het buitenland opties in Londen, Engeland en Valencia, Spanje worden aangeboden voor alle studenten.
Ithaca School
953 Danby Highway
Ithaca, NY 14850
800-429-4274
ithaca.edu

Category: Gezond eten

Comments are closed.