Grote publiek Gezondheid en fitness Inspecteur Werk Beschrijving

Openbare welzijn inspecteurs verkrijgen van kennis over het milieu en de effectiviteit van algemeen welzijn en de veiligheid cursussen te beoordelen. Ze onderzoeken en te overwegen onhygiënische problemen en gevaren voor lichamelijk en geestelijk welzijn, zoals de goede kwaliteit en de zuiverheid van levensmiddelen, stank, drinkwater voorziet, insect of knaagdier parasitaire aandoeningen, besmettelijke afvalverwijdering, gebrekkige sanitair, directe-gebaseerde verf en schimmel blootstellingen , naast tal van andere mensen. Grote publiek welzijn inspecteurs voeren inspecties in een assortiment van instellingen. Veel taken hebben op observatie, veel tijd in de industrie en laboratorium, data verzamelen, analyseren en enkele reguliere vakantie.

Personen met een robuuste interesse in de toegepaste wetenschappen en een authentieke behoefte om de lokale gemeenschap te dienen zijn ideaal geschikt voor een baan als publieke welzijn inspecteurs. In het algemeen, mensen streven voor beroepen in de gezondheid en fitness op het werk verantwoordelijk zijn en geniet van het doen van specifieke werkzaamheden. Ze zijn nieuwsgierig en beschikken over onderzoeksjournalistiek expertise die zij scherpen tijdens hun beroep. Bloeiende gemeenschap welzijn inspecteurs zijn nieuwsgierig, goed geïnformeerd over de principes en de beste tactiek voor openbare wellness, bescherming en sanitaire voorzieningen en waarderen interactie met de gemeenschap.

Er zijn nogal wat trajecten naar werk voor bedrijfspensioenvoorziening algehele gezondheid carrière. Put up-secundaire universiteit en functie van kennis zijn conventionele methoden van het verwerven van de alertheid vereist voor het openbaar welzijn inspecteur carrière. Veel inspecteurs hebben een associate’s degree, terwijl anderen hebben alleen een middelbare school diploma en het bereiken van praktische ervaring door middel van vrijwillige functie en cursussen in het Engels, rekenen, scheikunde, biologie en natuurkunde. Bedrijven in de markt geven doorgaans on-the-job scholing en hulp bij het stimuleren van carrière mogelijkheden bij wijze van credentialing. Publiek welzijn inspecteurs kunnen ervaren kwalificaties krijgen van de Raad inzake certificering van Gezondheid en fitness, Milieu en Veiligheid Technologen.

De verantwoordelijkheden van de gemeenschap wellness inspecteurs zijn mentaal, emotioneel en lichamelijk intens. Volksgezondheid inspecteurs kunnen particuliere bedreigingen of aanvallen van bedrijven die niet aansluiten bij hun evaluatie en tips tegenkomen. Bij het uitvoeren van inspecties of het uitvoeren van veld-functie, kan de algemene volksgezondheid en fitness inspecteurs infecties of ziekten van blootstelling aan zieke mensen op te bouwen vandaag, infectieziekten en biologisch afval. Ze zijn ook op het gevaar van lichamelijke pijn van beten en steken door parasieten, knaagdieren en insecten. Grote publiek welzijn inspecteurs kunnen ook tegenkomen giftige chemische verbindingen en andere schadelijke ziektekiemen bij het werken in het lab.

Het Amerikaanse Bureau of Labor gegevens schat gezondheid en fitness en veiligheid inspecteurs, met inbegrip van openbare gezondheid en fitness inspecteurs, in de Verenigde Staten te maken typische jaarsalarissen variërend van $ 37.910 tot $ 93, 210, sinds mei 2009. De jaarlijkse Signify loon is $ 63.230 voor alle beroepsgroepen welzijn en basisveiligheid gespecialiseerde beroepen in de Verenigde Staten, sinds mei 2009. Volksgezondheid inspecteurs gebruikt door klinische en chirurgische ziekenhuizen, of een federale govt tak van de autoriteiten, ontvangen van de meest, met een keer per jaar aangeven loon van $ 64.200 en $ 76.320, respectievelijk, sinds mei 2009.

Category: Supplementen

Comments are closed.