Guava (Amrood): Algemeen gezondheid Beloningen en gunstige eigenschappen

Guava is een van de meest heerlijke vruchten en die tegen een redelijke prijs door de yr. Het is botanisch bekend als en Paarse Fleshed.Guava wordt geacht in India worden geïntroduceerd in de zeventien eeuw tropisch Amerika wordt genoteerd om de positie van de oorsprong aangezien het groeit er in het wild te vormen.

Zaden van de guave fruit omvatten olie (5-12%) welvarend in noodzakelijke vetzuren. Vruchten van de guave kan heel goed worden gedroogd tot poeder sorteren. Dranken zijn ook ontworpen vanuit de guave sap en guave pulp

Het dieet huizen van de Guava fruit:.

De vrucht is een van de rijkste bron van vitamine C (212 mg / honderd g fruit). De hoeveelheid vitamine C verhoogt met de rijpheid van fruit

De vrucht bestaat uit vrij grote hoeveelheden nuttige mineralen zoals fosfor (20-30 mg / honderd g fruit) en calcium (-twintig 210 mg/100 g fruit) een beroep op de brede waaier

De zaden van guave vruchten zijn zeer welvarend in een oranje-geel gekleurde geurige olie (veertien%) dat bestaat uit grote hoeveelheden jodium

Sommige versies creëren vruchten welvarend aan kalium en caroteen hoewel andere mensen ontbreken deze waardevolle bestanddelen

De medicinale eigenschappen van de Guava:.

<

strong> Guava bladeren en bast worden meestal gebruikt als ontsmettingsmiddel en antiseptische voor wondverzorging en zweren. Een afkooksel van guave bladeren wordt gebruikt voor het verlichten van kiespijn en tandvlees kookt wanneer gebruik gemaakt van voor gorgelen hoewel bloemen van guave worden toegepast voor het beheer van bronchitis.

De Guava nieuwe blad extract (afkooksel) wordt toegepast op het adres spijsvertering problemen zoals diarree en braken, terwijl software van bladeren in poedervorm wordt beschouwd als kalmerend resultaat hebben bij reumatische pijnen.

De vrucht kan helpen bij het verminderen aanzienlijk bloeddruk als gevolg van het bestaan ​​van kalium in zeer goede hoeveelheden dat de uitkomsten van omkeert natrium en verhogen het goede cholesterol.

Koper waargenomen in grote porties is handig gezien in de verkoop van de schildklier functies en regulering van hormonen.

Inname van guave wordt gedacht praktisch voor diabetici vanwege vezelig karakter van de vrucht. Het vertraagt ​​de opname van suikers en verlaagt de kans op vaststelling van type twee diabetes.

Consumptie van guave fruit helpt mensen die lijden aan constipatie. Er zijn beoordelingen verbonden aan het gebruik van guave fruit als residentie genezing door mensen gaan door middel van lange-termijn spijsvertering uitdagingen.

De guave blad extract productief is bij de behandeling van gastro-intestinale als gevolg van de aanwezigheid van quercetine en andere flavonoïden. De schors extract beschermt het hart en het verbeteren van de mogelijkheden ervan. Het wordt ook toegepast om te gaan met acne en pijnlijke menstruatie.

Guava is nuttig beschouwd voor de ogen dankzij de rijkdom aan vitamine A, zeer geschikt voor voeding van de huid te wijten aan het feit van de beschikbaarheid van vitamine E, anti- oxidanten en vele anderen. en voordelig zijn in veiligheid huid als gevolg van het feit guave is overvloedig aanwezig in vitamine C.

Aanwezigheid van vitaminen van B-teams (B3 en B6) maakt de guave vrucht vrij gunstig voor optimalisatie en stimulatie van de hersenen en zenuwen doel.

Guava wordt beschouwd om te bezuinigen mogelijkheid van kanker als gevolg van om de rijkdom aan vitamine C.

Guava schors is medisch gebruikt als een samentrekkende en om te gaan met diarree bij kinderen.

De bloemen worden gebruikt om te gaan met bronchitis, oog zweren en om het hele lichaam te koelen. Verschillende toepassingen van de vruchten betreft het gebruik ervan als een tonicum, laxeermiddel,

fruit ook gebruik gemaakt van de preventie en behandeling scheurbuik en voor de behandeling van bloeden tandvlees.

Gebruik van de

fabriek in het omgaan met malaria vindt ook wijzen op enkele rapporten. Guava blad thee wordt normaal gebruikt als drugs naar gastro-enteritis (dysenterie) en baby diarree.

Sap van guave bladeren levert verlichting van verkoudheid en hoesten door het verminderen van de vorming van slijm.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.