Haai Emaille bij jonge kinderen

Shark tand is een term gebruik gemaakt van de scenario uitleggen als eeuwige glazuur van een kind aan de slag te voren dat ze haar kind tand verliest ontwikkelen. Als een melktand in de weg zit, de langdurige tand alleen spruiten begeleiden het. Dit biedt de jongen of het meisje twee rijen van emaille in een keer. De bijnaam komt uit het feit dat haaien hebben ook een dubbele rij tanden. Ondanks het feit dat haaientand zijn meest wijdverspreide met het verminderen snijtanden, kunnen ze ook plaatsvinden wanneer de hogere snij-of melkmolaren ontwikkelen inch

Als kinderen te ontwikkelen, hun eeuwige tand meestal ontbinding van de wortels van hun kind tand. Zodra de wortel wordt bijna al lang voorbij, een melktand krijgt gratis. Uiteindelijk zal uitvallen, en een flink aantal kleintjes versnellen het systeem door het wiebelen het en aan te trekken. Dan is de eeuwige tand kan rijpen in de lege plek. Met haaientand, is de wortel niet oplost snel genoeg. De melktand blijft in stand, en de eeuwige tand werkt zijn weg omhoog in de ruimte achter het.

De Cyber ​​Tandarts pediatrische tandheelkunde internet site staat dat haaientand over kan komen op elk gewenst moment, maar ze zijn het meest typisch allen door twee periodes in de voortgang van een kind. De eerste keer is ongeveer de leeftijd van zes, toen de daling ingang tanden gewoonlijk verhogen inch De tweede is rond de leeftijd van elf, toen het weer bovenrug kiezen lijken.

Verschrikkelijk Grins tandheelkundige kliniek beweert dat haaientanden over het algemeen niet aan een genezing hebben. Als een langdurige tand heeft niet aankomen in de hele weg en de pasgeborene tand geleidelijk losser verkrijgen, hoeft u zich geen zorgen over te maken om de reden dat het probleem zal naar alle waarschijnlijkheid zorgen over haar persoonlijk. Als de nieuwe tand draagt ​​op om uit te breiden in en de melktand niet los, je moet uw kind naar de tandarts.

Na een blijvende tand zal komen in geheel het voeden van de pasgeboren tand, is er bijna niets te stuwkracht of ontbinding van de wortel. Dit maakt het mogelijk voor de baby tand steeds in stand. Een tandarts kan dit aan te pakken door het extraheren van de melktand. De nieuwe tand normaal beweegt, vooruit naar het juiste gebied wanneer de obstructie is afwezig. Hij kan kiezen voor een handvol maanden, of zelfs maanden, volledig verschuiven naar houding.

Category: Supplementen

Comments are closed.