Haal uw tanden schoongemaakt, maar niet bij een tandarts kantooromgeving?

Onpartijdige tandheelkundige netheid klinieken zijn actief in Alberta te wijten aan het feit november 2006. Hygiënisten kunnen nu werken zonder een tandarts-op de website. Wanneer verdere procedure wordt geëist, zal onpartijdig mondhygiënisten u verwijzen naar een tandarts of tandarts.

Independent mondhygiënisten kunnen werken in verschillende methoden. Er zijn mobiele klinieken die een kijkje op-eigendom gebonden kopers of individuen die ervoor kiezen om hun tanden verzorgd in hun prive-woning te nemen. Er zijn methoden ingebed in andere wellness procedures die als in een prothese kliniek of gecombineerd met een massage therapeut. Aangezien perfect zijn er stand-zelf mondhygiëne klinieken de plaats zijn er slechts mondhygiënisten op-website.

Mondhygiënisten in Alberta worden gereguleerd door de School of Registered Mondhygiënisten van Alberta (CRDHA) en zich houden aan de wetten genaamd Health Professions Act (HPA). Deze wet geeft aan wat onpartijdige mondhygiënisten zijn klaar om te doen in hun methodes en processen die zij in staat zijn om onder toezicht van een tandarts in een typische tandheelkundige kantooromgeving voltooien.

Enkele van de strategieën onpartijdige mondhygiënisten zijn in staat om de volledige met uit tandarts toezicht te betrekken krijgen röntgenfoto (x-stralen), scaling en root schaven (reiniging), het slijpen, het toedienen van fluoride, het leveren van tanden bleken, het verdienen van sportactiviteiten bewakers, het invoegen van afdichtingsmiddelen, aanwezig dieetadvisering, en afwerken een mondhygiëne evaluatie.

Voor kopers, dit biedt extra afspraak keuzes. U kunt kiezen voor uw tandheelkundige netheid afspraken hebben bij een tandheelkundige netheid kantooromgeving vooral vanwege het prijskaartje, locale, of de instelling. Zo mooi, in de meeste situatie kunt u uw tandheelkundige netheid afspraken reserveren om uw schema tegemoet en met aanzienlijk minder wachttijd

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.