Halters: Licht-gewicht, Hoger Reps Workout voor Lichaamsgewicht Reduction

Gentle gewicht

Bij het werken met gewichten kunt u zelf op om forse gewichten op te heffen en te doen aanzienlijk minder dan 8 herhalingen, redelijk zware gewichten en doe tussen de acht en 15 herhalingen of zachte gewichten met een groot aantal herhalingen. Deze keer heb ik selecteer te richten op lichte gewichten met een grotere selectie van herhalingen.

Functioneren met lichte halters heeft een aantal sterke punten. Je bent veel minder waarschijnlijk om zichzelf te verwonden en het zal doorgaans minder tijd in beslag nemen om te herstellen. Er is ook minder lijden. Toch een zeer goede oefening met lichte halters duurt meestal veel langer dan een superieure training met grote of redelijk grote gewichten. Je moet veel meer herhalingen te doen. Als het plan het veel te snel je nodig hebt om meer herhalingen te verhogen of te maximaliseren het lichaamsgewicht.

Plan

ik de beslissing om te oefenen met £ 5 halters al het bekijken van televisie. Omdat ik geniet Tv toch ingesteld zou het geen verschil dat de training zou overwegen voor een langere tijd dan het zou doen met zwaardere gewichten te maken. De routines bestond uit krullen, haalt zijn schouders op, vloeren push, push staan, overhead triceps uitbreiding, zitten een been calf raises en gezeten been brengt.

Voor de zittende eenzame been calf raises je gaat zitten en zet een halter over uw bovenbeen buurt van je knie en gebruik je hand om het op locatie te houden. Onmiddellijk dwingen met je tenen, zodat u zich op de ideeën van je tenen. Houd het voor een tweede stel vervolgens je voet weer naar beneden. Doe zo veel herhalingen als je wilt en vervolgens de benen te veranderen. Het been Elevate is vergelijkbaar, maar in de plaats van het duwen met je tenen je beetje bij beetje verheffen je been omhoog zodat je voet is van de grond.

De workout plan duurde ongeveer een uur. Elke set bestaat uit dertig tot 40 herhalingen met een ongelooflijk korte split toen ben ik overgestapt oefeningen. Het duurde niet verwerven me uitgebreid te herstellen van de trainingen. Toen ik klaar was was ik niet zo uitgeput of zo ontzettend warm als ik bij de vervulling van kortere strengere twintig ogenblik lichaamsgewicht tillen oefeningen. Ik wist ook niet gekomen om pijn te voelen. Aan de andere kant Ik ben niet gekomen om een ​​gevoel van voldoening te voelen en ik heb niet echt het gevoel dat ik was het versterken van mijn lichaamsbouw. ​​

Resultaten

Onmiddellijk na het doen van het werk uit voor een uur per dag zeven keer met een milde gewichten Ik liet ongeveer een / 2 pond . Gecentreerd op de omtrek van mijn buik ik misplaatst negen / zestien centimeter van extra vet . Dus ik liet net van meer dan 50% een centimeter van vet en ik nauwelijks misplaatst overtollige gewicht. Het was ongetwijfeld niet een erg succesvolle manier om zich te ontdoen van overtollig vet en niet mooi fantastisch voor de bouw van spiermassa.

Als je niet van intense oefeningen die laat je je vermoeid en pijnlijk ervaar ik zou aanraden functioneren met lichte gewichten. De trainingen moeten moeten worden uitgebreid om de resultaten te krijgen, maar je kunt ze doen ook al het observeren van televisie. Maar ik heb niet echt een beleving van voldoening te voelen en het voelde alsof ik was mijn tijd verspillen. Het kan een uitdaging aan de stok met een lichamelijke oefening programma als je niet gaan voelen u het uitvoeren van om het even wat. Individueel ben ik voorstander van kortere extra krachtige oefeningen.

Met een routine als deze zou ik wandelen aanraden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.