Handgemaakte bleken van tanden Suggestions

Baking soda is een prachtige stof om je tanden te poetsen met. Het poeder helpt opruimen vlekken en plaque van emaille, neem vlek moleculen uit tanden, frissen adem en verminderen tandbederf. Te poetsen met zuiveringszout gewoon nat de tandenborstel in drinkwater en dompel hem voorzichtig in een klein volume van zuiveringszout om een ​​pasta te maken. Je zult alleen maar moet over een erwt bedrag van zuiveringszout op uw tandenborstel. Poets je tanden als je zou doen met tandpasta met baking soda op het moment voor elke werkdag voor de beste eindresultaten.

Waterstofperoxide is een normale whitening-agent met verschillende toepassingen en kan worden waargenomen bij de meeste regionale kruideniers en supermarkten voor ongeveer een dollar. Waterstofperoxide oxideert niet alleen de vlekken op je tanden, dus ze tillen van het glazuur voor moeiteloos verwijderen, maar het doodt ook bacteriën in je mond, die helpt voorkomen dat tandbederf. Dip gewoon je tandenborstel in een kleine hoeveelheid waterstofperoxide en je tanden poetsen voor ergens rond een moment. Volledig afspoelen met H2O.

Sinaasappel en citroen vruchten op een natuurlijke manier tanden witter. Schil de sinaasappel of citroen en wrijf de binnenkant van de schil tegen uw email. Door toevoeging van een geringe hoeveelheid zout aan de in de schillen wordt er een lichte slijtage zijn of schrobben naar uw tanden opgenomen, die zal helpen bij het verwijderen van vlekken en plaque.

Genereer een combinatie van citroensap en zout door te knijpen een persoon citroen in een kop en waarvan ongeveer een eetlepel zout aan het mengsel. Dompel je tandenborstel in de optie en poets je tanden gedurende 1-3 minuten. De zuurgraad van het citroensap helpt bleken van uw email en de schurende huizen van het zout liften vlekken van uw tandglazuur.

Category: Dieten

Comments are closed.