Handgemaakte Elegance Strategieën om White Enamel maken

aardbeien uit appelzuur, die functioneert als een witmaker door oplossen oppervlak vlekken. Er zijn twee strategieën van software:

Maak een pasta door het breken van 1 aardbei in een kleinere kom en te combineren met een / 2 theelepel bakpoeder. Verdeel op de tanden en vertrekken naar 5 minuten. Poetsen met tandpasta snel net na.

Verminder het fruit in vijftig procent en het gebruik van de binnenkant om sap van de bessen te wrijven op je tanden. Bestrijk met zuiveringszout aan oppervlakte het glazuur’s buff. Spoel meteen en poetsen met tandpasta.

Het is essentieel om poetsen en zo snel als mogelijk direct spoelen na gebruik de aardbeien. Het zuur en normale suiker van het fruit moet niet nog steeds worden overgelaten aan glazuur ook heel lang. Dit systeem moet worden gemaakt van spaarzaam destijds week hoogstens gewoonlijk gebruikt kunnen het email strip.

Citroensap werkt op dezelfde manier als aardbeien het zuur bestrijdt vlekken op vergeling tanden om ze witter te maken. Wanneer deze spoeling is beduidend minder ernstig dan een flink aantal van de drogisterij whitening kits, het is niet voor deze met een gevoelige emaille, omdat het verhoogde podium van de zuurgraad kan leiden tot orale irritatie. Deze spoeling bestaat uit 3 stuks hedendaagse citroensap en 1 portie zout. Swish voor 1 ogenblik. Je zou ook dit mengsel toe te voegen aan uw tandpasta en borstel als normaal.

Zoals met alle zure vruchten, geen gebruik maken van deze woning behandelingen veel meer dan het moment dat een 7 dagen. Verstoken van geschikte reinigingsmiddel vast te houden aan de doe-het-zelf-behandeling opties, de overbelichting kon blessure tanden. Puur natuurlijke glazuur zou worden ontdaan, stijgende gevoeligheid, en de vitamine C die in de aardbeien en citroenen kan gevolgen hebben in het verlies van calcium.

Category: Dieten

Comments are closed.