Handige Organic Cures voor Snurken – Hoe Snurken End

krachtige all-natuurlijke behandelingen voor snurken

Hoe om snurken te voorkomen? Hier zijn verschillende richtlijnen om hulp het probleem:

Een veel te zachte kussen kan leiden tot u te snurken. Transformeren naar een steviger kussen of verheffen je hoofd door te slapen op een dikker kussen, of een aantal kussens.

Drink geen alcohol, neem tranquillizers, antihistaminica, of slapen supplementen, voorafgaand aan de weg naar bed, omdat deze uw spierweefsel zal leiden om het rustig aan te doen, en uw lucht doorgang beperken.

Voorkom zuivelproducten en oplossingen, voor rust, die kan slijm opbouw leiden.

Houding en Slapen Posities

Surplus overgewicht zal het gebied afnemen in uw lucht doorgang, daalt het lichaamsgewicht zal snurken verlagen. Slapen op je zij als een alternatief van op je rug weer zal ook hulp tegen snurken.

Een manier om te stoppen met het houden op je rug is naai een tennisbal in de achterkant van je shirt of nachthemd.

Het krijgen van een weinig honing voor het slapen kan voordelig zijn.

Blijf uit de buurt van het eten overvloedig voedsel items deze soorten gebak, chocolade, pizza, broodjes geschikt voor het slapen gaan, en ongetwijfeld niet een massale voedsel. Als je maag geheel, zal het rijden op je middenrif en ademhaling doorgangen beperken.

Het inademen van stoom voor het slapen, of slapen in een kamer met een luchtbevochtiger, zal de congestie te verminderen en hydrateren de keel.

Als je een roker bent, en niet in staat zijn om te stoppen, dan voorkomen dat het roken van sigaretten geschikt voorafgaand aan de matras. Roken leidt tot ontsteking van de keel en ontsteking

Bolster de Tong

Versterking van de spieren van de tong kan helpen:.

Een effectieve manier om snurken te minimaliseren, is om fysieke oefeningen te gebruiken om de tong te versterken, te wijten aan het feit een bepaalde brengen over is van je tong weer terug te vallen, en het blokkeren van uw lucht doorgang hoewel slapen.

Slechts een werk is om je tong houden als significant als waarschijnlijk en transfer naar links en geschikt, of op en neer. Doe dit een handvol momenten in elke individuele richting, en het maximaliseren van elke avond.

Een andere manier om het gezicht gebied en mond spierweefsel te versterken is om plooien in een kus en houden ongeveer 5 seconden. Aanmaken dit puckered gezicht helpt versterken de lippen, mond en kaak ruimte, en kan een efficiënte manier om snurken te minimaliseren.

1 extra oefenen is om breed glimlachen en Mouthe het alfabet.

Deze oefeningen kunnen worden beoefend op elk moment door de dag, tijdens het rijden, of onderneming huis banen.

Om te controleren of uw snurken wordt veroorzaakt door de neus, lijken in een spiegel, sluit 1 neusgat door te drukken met uw vinger. Bij uw mond en adem door het andere neusgat. Als het neusgat neiging in te storten, overweeg stutten het openen met het einde van een lucifer of iets dergelijks. Als de ademhaling is gemakkelijker met de neusgat open gestut, kan je misschien moeten neusdilatators. Examen elke neusgaten

Kruiden Assist

Hoe te voorkomen snurken met biologische kruiden:.

Lavendel is een natuurlijke relaxerend, kan rust verhogen.

Marjolein wist sinussen

Vertrek van de kruid potten openstellen toekomst aan het bed.

Het inhaleren van stoom met toegevoegde eucalyptusolie zal slijm los te maken en neusverstopping te verminderen.

Marjolein olie kan worden minder over dan uw neus in een bescheiden totaal, of gemasseerd in je nek voordat slaap. Het wordt ook verkocht in potjes met verzadigde sponzen.

Als marjolein of lavendelolie zijn ook dure, overweeg Vicks Vaporub.

Een schone ui geschild en geplaatst naast het bed zal ook helpen de luchtwegen en bijstand aan snurken te voorkomen.

Zingen tonen de keel spierweefsels, die opnieuw zal ondersteunen ‘s nachts vermindert de trillingen die resulteert in snurken.

Snurken kan een overlast voor een slapende echtgenoot te zijn en zal ook definitief leiden tot een verstoorde nachtrust voor de snurker, zodat acties moeten worden genomen om een ​​remedie te ontdekken voor de algemene gezondheid van elk, en hun partnerschap!

Category: Supplementen

Comments are closed.