Hardt uit tot snurken Cease

Als je ouder wordt, je keel vernauwt en de spierspanning afneemt, groeit snurken frequentie. Uw lichamelijke construct heeft een invloed zo mooi, met heren over het algemeen smaller luchtwegen dan gals. Nasale en sinus uitdagingen kan mogelijk de dader, triggering geblokkeerde luchtwegen en moeilijk inademing, suggereert Mayo Clinic. Het krijgen van obesitas en slechte spiermassa toon ook bijdragen aan snurken. Als je weer plat snooze op je rug, dit leidt tot het vlees van je keel om te ontspannen en de luchtwegen blokkeren. Het consumeren van alcohol, roken sigaretten en sommige geneesmiddelen kunnen spiermassa vrede te stimuleren en leiden tot snurken, ervaringen Helpguide.

afstoten vet kan het vetweefsel in de rug weer van de keel te verminderen en snurken indicaties. Het wissen van je neusholtes met decongestiva of een neti pot (gebruikt om uw neus irrigeren) hulp kunnen inademen. Normaal blijft snooze patronen en uw slaapkamer lucht vochtig met een luchtbevochtiger zou kunnen toenemen de tekenen en symptomen van snurken. Het verhogen van je hoofd vier centimeter kan mogelijk de ademhaling te verlichten. In de hoop een nek kussen gemaakt om uw nekspieren te ondersteunen zou kunnen helpen. Helpguide suggereert pinning een tennisbal in een sok om je pyjama top rated weer duidelijk van het slapen op je rug blijven, wat bijdraagt ​​aan het snurken.

Volgens Helpguide, speciale gerechten gegeten net voor het slapengaan kan snurken verbeteren. Je moet vullende maaltijden, zuivel koopwaar, sojamelk, slaappillen en andere stoffen die het rustig aan u, antihistaminica, cafeïne en alcoholische dranken te vermijden. Keel workout routines, dit soort als het herhalen van klinkers en tuiten je lippen met je mond dicht, versterken spiergroepen in de bovenste luchtwegen Helpguide suggereert 30 minuten van de keel van fysieke oefeningen elke dag. Zingen verhoogt de spieren commando in de keel en comfortabele gehemelte tijdens het opnemen van de didgeridoo — een enorme trompet ontworpen van hout of bamboe is ontstaan ​​in Australië — versterkt de delicate smaak en keel, zegt Mayo Clinic.

Als u hebt geprobeerd te stoppen met snurken op uw eigen zonder prestaties, kunt u misschien moet u uw arts of een oor, neus en keel arts, om te spreken. Helpguide bevat tal van gezondheids-gerelateerde oplossingen voor snurken verhelpen: Een gestage constructieve luchtweg stress-machine, of CPAP, blaast lucht onder druk in een masker je draagt, hoewel je snooze. Medische ingrepen kunnen wegnemen weefsels of op de juiste afwijkingen. Tandheelkundige apparatuur, orale apparaten en verminderde kaak-positioners opent uw luchtwegen door de overdracht van uw verlaagde kaak of tong naar voren tijdens de slaap.

Category: Gezond eten

Comments are closed.