Haver – Erfgoed, Gezondheid en fitness Voordelen en maakt gebruik van

zo sterk als evenwichtige voeding keuzes gaan, haver gewoon een goede deal van de afstraffing.

De Schotten het hebben erkend voor een lange tijd . Haver is uitstekend voor je. Veel conventionele Schotse recepten had haver als een nietje punt, simpelweg omdat het goedkoop was en groeide in overvloed in Schotland, de plaats de koeler nattere zomers geschikt gebleken ontwikkelen omstandigheden voor de haver plant,, resterende ontdekt in 1998.

Andere variëteiten rond de aarde werden oorspronkelijk gevonden in China, en haver zijn nu commercieel wordt ontwikkeld in de VS, Canada, Australië, Wit-Rusland, Kazachstan, Rusland, Polen, Finland, Duitsland en Frankrijk.

Traditioneel haver werden voornamelijk gebruikt om paarden te voeden.

In de zomer werd een voedergewassen genoemd, en was lager in het najaar om voedsel te leveren voor de paarden tijdens de winter.

De timing van een flink aantal oude veldslagen afhankelijk volledig op de teelt of de beschikbaarheid van haver, zoals het gebruik van voedzame en perfect gevoed paarden was van het grootste groot belang bij de bestrijding van vijanden. Vooruitlopend op de verbetering van de motor motorvoertuig, had paarden aanzienlijk veel meer overvloedig geweest dan nu, en dus het belang van haver oogst van de boerderij mag niet worden onderschat.

Veel boerderijen zijn drastisch verminderd hun haver escalerende dingen te doen gezien het feit dat de jaren veertig, toen de opkomst van de landbouwtractor ontkend behoefte van de boer voor paarden om velden te ploegen en typisch begeleiden met alle belangrijke boerderij het werk doen.

De haver installatie bestaat uit een lange stengel en al snel na de bloei in de vroege zomer maanden, eetbare zaad-koppen te bouwen. In vorige eeuwen werd deze gras verminderen neer op de bloeifase voor paardenvoer, vooral omdat wanneer het lang ervaren gegaan naar zaad bleek een moeilijke plant om te bevatten, omdat het zaad koppen worden wind-gedragen en zelf-zaad al boven de locatie . De haver zaad is ook haalbaar voor een lange tijd.

Tal van culturen beschouwd als de haver plant een invasieve plant zijn. Ondanks het feit dat het zomers die grote en vochtig zijn voorkeur, heeft de neiging om even goed groeien in warme klimaten droog en vrij onvoldoende bodem.

is mysterieuze name wanneer haver eerst werden gekweekt in Schotland, maar het was misschien wel op een moment in Schotse achtergrond terwijl de mannen en vrouwen echt zwak zijn geweest.

Record publicaties beschrijven een gewone vroege Schotse dieet plan te bestaan ​​uit niets al veel meer dan haver, vis en melk verdeeld.

De Schotten produceerde een diepe waarderen voor haver, en het in hun traditionele recepten overgeleverd via de generaties onthult.

Havermoutpap , oatcakes, vis gebakken in havermout en vele andere specifiek Schotse recepten de nederige haver in het centrum.

Haver is erg gezond, opgebouwd uit veel eiwitten en onverzadigde overtollig vet dan andere graanproducten en voor tientallen jaren goede en zoals de huidige werkdag, zijn Schotse soldaten beschouwd als harder en sterker dan hun Engels tegenhangers, veel dank aan een dagelijkse voedsel plan van haver.

Gebruikt voor Haver

Haver vandaag zijn meestal ontwikkeld in belangrijke gebieden, en in de herfst zijn harvester per apparaat.

Een Integreer harvester kan niet alleen slash het zaad hoofden af, ze kunnen de stengels slash en scheiden de twee delen, terwijl het draaien van het verminderen van vijftig procent in bails van hooi voor de winter seizoen strooisel voor runderen en paarden.

De zaden worden genomen om een ​​graanschuur waar de rompen (buitenste schelpen) en gries (de haverzaden) gescheiden zijn.

gries worden vervolgens vermalen en verwerkt tot havervlokken of havermout.

Het moment ze zijn volledig droog ze kunnen worden opgeslagen in enorme vaten voor onbepaalde tijd voor gebruik als diervoeder, of voor de cosmetische markt, of met nog verdere verfijning, verdieping naar beneden in haverbloem of haverzemelen.

De

rompen hebben werkt met behulp van in de petrochemische industrie, om nylon te maken, en als conserveermiddel voor veel levensmiddelen zoals onmiddellijke espresso, margarine, chips en noten.

Wellness Beloningen van Haver

 • Verlaagt cholesterol en dus verlaagt kans op hart-en vaatziekten
 • metaboliseert geleidelijk in het gehele lichaam, waardoor je voller sensatie voor meer tijd
 • Bestaat oplosbare vezels die het niveau van zetmeel vertering
 • vertraagt ​​

 • kan worden genomen als deel van een gluten-helemaal gratis voedsel plan voor slachtoffers van coeliakie
 • Ze zijn een goede bron van ijzer , calcium, vitamine B1 en veel sporenelementen van vitaal belang voor welzijn
 • Gemaakt zowat elke werkdag als onderdeel van uw dieet plan: –

  1. uw spijsvertering techniek zal versterken
  2. je je zelf zult krijgen met veel meer energie
  3. mogelijk zelfs kilo’s verdwijnen (dat alles berust op over wat je verbruikt in de loop van de dag)
  4. je haarstructuur zal
  5. verbeteren van uw kanker-bestrijding talenten lager zal toenemen en
  6. uw kans op hart-en vaatziekten.
  7. Ze zijn ook beweerde om steun je warmer in koude klimaten voelen.

  Echt verbazingwekkend extra voordelen voor zo nederig een korrel, verlengde omdat beschouwd als de zwakke relatie tussen de granen zijn.

  Hoe te selecteren Haver

  Bij de aankoop in uw lokale supermarkt kun je goed vinden een breed scala van gedroogde haver klaar voor gebruik, van havermout via aan havervlokken.

  De basisregel is de mindere het graan, het een stuk sneller zal het diner te bereiden, en deze zijn misschien belangrijke factoren voor u om rekening te houden als u koopt haver om ontbijt te maken en worden geduwd door tijdsdruk vooruit eropuit om te gaan werken.

  Regular havermout zijn een grote beslissing voor het genereren haverkoeken en koekjes, maar kan een heerlijke, maar gladder, pap.

  ‘Scotch’ haver worden afwisselend gehakt dan gerold en ze overwegen iets langere om te koken, maar zijn de standaard methode van het maken van pap.

  vlokken van de haver zijn de dikste van de havermout en ook een prachtige pap.

  Instant pap is in poedervorm haver en koks zeer snel.

  Alle haver, geen toe deed hoe ze georganiseerd zijn, hebben exact dezelfde voedingswaarde prijs.

  Havermout, gesnipperde ui, kruiden en niervet gecombineerd allemaal met elkaar zal een grote vulling voor pluimvee te maken.

  havervlokken maken een boeiende en gezonde alternatief voor pudding crumble combineren.

  <> strong> Ik hoop dat je je haver vandaag.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.