Havermelk Wellness positieve aspecten

Ive op een beetje een algehele gezondheid schop deze dagen, wat inhoudt Ive voeden op een groot deel van de havermout uit mijn handige bus van havermout. Haver is een echt multifunctioneel, multi-rede graan en hun talrijke welzijn positieve aspecten impliceren dat het waarschijnlijk een goed concept om een ​​bus te houden bij de hand in de bijkeuken op alle situaties en niet alleen voor havermout. Haver melk is een goede minimal-extra vet, klein-cholesterol, substantiële vezel vervanging voor gewone melk in uw eten plan die snel kunnen worden ontworpen van haver, H2O en een paar andere onderdelen indien gewenst-voor.

Vormen van Haver:

Haver komen in een paar verschillende versies:. Havermout zijn mijn eigen favoriete simpelweg omdat ze snel te koken, maar ook al hebben ze toch tal van gezondheids-en fitness voordelen, ze hebben ook de meeste verwerkingen van de vele vormen. Zij hebben ervaren de moeilijke buitenste schil van de haver kernel ontdaan, en de kernel is afgeplat en lichtzinnig geroosterd. Havergrutten worden veel vaker toegepast voor veevoer, maar kan worden waargenomen in verschillende gezondheids-winkels. Ze zijn haver met de kernel shell blijven intact, en metaal-lagere haver zijn havergrutten die zijn gehakt in compactere stukken van metaal. Elk van de rassen van haver kan worden gebruikt om haver melk te maken, ook al havergrutten zijn de meest voorkomende gezien het feit dat ze meer tijd te nemen in H2O in het inweken of voor het kookproces te krijgen.

Health positieve aspecten van de haver en Havermelk:

Haver zitten vol met fytochemicaliën. Fytochemicaliën zijn geen voeding, maar zijn door natuurlijke middelen gevonden plantaardige stoffen met de ziekte bestrijden en conditie defensiecapaciteiten. Haver cijfer over 2308 op de ORAC-schaal, die een levensmiddel stappen betekent te nemen in gratis radicalen (of haalbaar ziekte creëren agenten). Vrije radicalen worden verondersteld te leiden tot-leeftijd gekoppeld stoornis en gezondheidsproblemen te helpen, en het nuttigen van maaltijden die hoger scoren op de ORAC-schaal wil hulp om ze te verminderen en misschien zelfs in staat je leeftijd veel beter totaal. Haver melk is een geweldige manier om fytochemicaliën krijgen in recepten die om melk gewoon te vervangen door haver melk voor zuivel melk.

Meer dan de krachtige fytochemicaliën, Haver-en affiliatie-Oat melk bevat een aantal cruciale natuurlijke vitaminen en mineralen. Vitamine E, B-vitamines, ijzer en eiwitten zijn de meest geconcentreerde, maar haver melk is ook opgebouwd uit veel van onoplosbare en oplosbare vezels die helpen bij de spijsvertering. De twee soorten vezels zijn van cruciaal belang voor een voedzaam spijsvertering, en haver melk bevat een equivalente hoeveelheid van beide even. De eiwitten in haver en haver melk is zo ongeveer gelijk aan die van soja, en onderzoeken van de Globe Welzijn Corporation beweert dat het eiwit in soja is gelijk aan vlees, melk en eieren. Haver melk is een goede manier voor mensen met soja of zuivel allergische reacties of mensen met vegetarisch of veganistisch gewichtsverlies plannen om hun vitale eiwitten en vitaminen.

Haver melk indrukwekkende wellnessfaciliteiten winsten niet er-stop Haver melk wordt gedacht verlaagde LDL (slecht) cholesterol, en ook de kans van hartkwaal verminderen. Samenvattend kan haver melk strijden stoornis, helpen bij het ouder worden, zorgen voor benodigde vitaminen en mineralen, blijven uw spijsvertering blijven draaien moeiteloos, verminderen negatieve cholesterol, en het behoud van uw hart gezonder

Havermelk recepten!:

Haver melk is echt eenvoudig om te maken, maar kan ook gemakkelijk worden gekocht bij welzijn maaltijden verkooppunten en een aantal belangrijke supermarktketens. Mijn haver melk recept voorkeur kan worden gevonden in dit artikel. Als je het voordeel van de meer nootachtig stijl van haver melk zonder enige verdere kruiden, kunt u 1 kop haver per vijf koppen van warm drinkwater beschermd voor een uur sudderen vlak voor het uitpersen en vervolgens opslaan in de koelkast. Haver melk is ongeveer een 7 dagen in de koelkast en kan in granen, smoothies en vele andere recepten die gewoon bellen voor standaard melk worden toegepast. Om haver melk stijl te maken veel meer als sojamelk, kunt u ook een theelepel vanille-extract of andere smaken als voor elk van uw smaak.

Het is essentieel om te beseffen dat haver melk goed voorbereid thuis is niet gluten-kosten-vrij, maar dat er zijn merknamen van retail-verkooppunt gekocht haver melk die zijn glutenvrij gratis.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.