Hawaiis 35-Yr-Aged Noodzakelijke Wet Wellness verzekeringspolis

werd

Hawaii het eerste punt aan minimale eisen voor de algemene gezondheid dekking beloningen voor het personeel in te stellen. De Hawaii Pay as you Zorgverzekeringswet (PHC) gaan, ook bekend als hoofdstuk 393, werd in 1974 en vastgesteld op een januari, 1975. Voorafgaand aan de de wet, 30 procent van Hawaii’s bevolking ondervonden geen zorgverzekering. Direct na de daad, de selectie van de onverzekerde inwoners gedaald tot vijf procent. Een studie uitgevoerd door de Kaiser Family Grondslag in 2008 plaats de selectie van inwoners onverzekerd op 7.eight procent.

Onder de Hawaii Pay as you Gezondheidszorg Act gaan, werkgevers moeten welzijn verzekering plan te verstrekken aan frequente werknemers die 20 of veel meer uren per week werken. Bedrijven moeten om de dop op zijn minst vijftig pct van de kosten van de kwaliteit voor een dekking, en het personeel betaalt vervolgens het onderscheid, tot one.five procent van zijn loon. Bedrijven hebben drie opties voor het aanbieden van wellness-verzekering plan: naar een erkende aanpak te kopen, bestelt een verzekering plan van de werknemer gekozen, of een zelf-verzekerde gezondheidszorg programma presenteren. Alle gezondheidszorg ideeën moeten door het Bureau van Arbeid en arbeidsverhoudingen (DLIR) toestemming krijgt om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan het absolute minimum benodigdheden voor bescherming.

Als een personeel is uitgeschakeld en niet in staat om de klus te klaren, moet de werkgever gaan om haar aandeel van de algemene ziektekostenverzekering plan van de werknemer hoogwaardige lading uitgeven voor een paar maanden naast de periode van dertig dagen wanneer de werknemer groeide uit tot uitgeschakeld. De werknemer gaat ook om vork uit haar deel van de premie.

Niet al het personeel in Hawaï moeten voldoen aan het bepaalde bij het Hawaii Prepaid Zorgverzekeringswet richtlijnen. Medewerkers van overheidsorganisaties, seizoensgebonden arbeidskrachten (zoals beschreven door de afdeling van de Arbeid en arbeidsverhoudingen), betaalde vastgoed en verzekeringsmakelaars door fee-only, en eenmanszaken niet hoeven te hebben onder de PHC te worden opgenomen.

Met ingang van januari 2011, Hawaï staat govt is het creëren van oplossingen voor het combineren van de nieuwe federale gezondheidszorg wet, bekend als de getroffen persoon Veiligheid en betaalbare Treatment Act (PPACA), met de PHC. De wijzigingen in de federale wetgeving is bepaald dat de handeling niet mag wijzigen of de PHC te beperken, maar supplement enigszins dieet het. Wijzigingen van dit soort als uitbreiding van de dekking positieve aspecten aan nabestaanden totdat uiteindelijk de leeftijd van 26 en de afschaffing van uitsluitingen voor kleine kinderen onder de 19-aantal jaren-verouderd met reeds aanwezige aandoeningen hebben momenteel resultaat genomen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.