Health Club Manager Beroep Beschrijving

Fitnessclub managers voor te bereiden, op te bouwen en uit te voeren fitness cursussen die de eisen en fitness doelen van hun klanten omgaan. Ze zetten met elkaar oriëntaties, uit te voeren oefening evaluaties en bedenken unieke gelegenheden en trainingssessie incentive systemen voor nieuwe en huidige klanten. Het is ook de wellness-club supervisor & rsquos baan te herstellen en swap beschadigde apparaten. Andere verplichtingen van een wellness-club supervisor bevatten screenen, interviewen en het kiezen van nieuw personeel met inachtneming van fitnesslessen en onderzoeken personeel effectiviteit genereren van marketing programma’s voor groeiend aantal leden inschrijving en uit te leggen aan clubleden hoe te gebruiken en te bedienen diverse trainingsapparaten.

Je zal zeer waarschijnlijk ontdekken gezondheids-en fitnessclub managers in de gezondheids-en fitnesscentrum & rsquos kantoor uitvoeren van boekhoudkundige en administratieve taken, het toezicht op de besteding budget en samen plaatsen van klasse en werknemer het werk schema. Buiten van de business, wellness club professionals enquête van de club & rsquos lokalen aan vertrouwen dat gereedschap goed functioneert en workout plekken zijn duidelijk en sanitaire maken. Het is populair voor de beheerders om de klus te klaren tijd voorbij regelgeving, avond of weekend uur, zo effectief net voor of na de club enkele uren papierwerk en andere afsluitende taken te voltooien.

Wellness club toezichthouders moeten sterke taakbeheer en multi-tasking mogelijkheden, omdat zij omgaan met een takenpakket dat hele internet marketing, operations, human methoden, klantrelaties en markt onderzoek overspannen. Deze professionals moeten ook stevig leiders, superieure luisteraars en succesvolle ondernemers. Het is essentieel dat welzijn club toezichthouders blijven liggen op de belangrijkste van de meest actuele oefening en wellness trends aan te spreken en te houden klantenkring. Fantastische mondelinge en interpersoonlijke communicatie deskundigheid nodig zijn om personeel te onderwijzen, te delegeren taken aan medewerkers en verenigingen ontwikkelen wellness club klanten.

Het gemiddelde salaris van een algehele gezondheid clubmanager in de Verenigde Staten was $ 80.000, in overeenstemming met een juli 2010 Indeed.com rapport. Echter, welzijn club supervisor jaarloon variëren tussen geografisch gebied. Bijvoorbeeld, Certainly.com verklaard dat healthclub beheerders in Dallas verdiende $ 73.000 per kalenderjaar in vergelijking met de landelijke gewone.

Volgens het Bureau of Labor Studies (BLS), taak openingen voor fitness-medewerkers, die goeroes die toezicht conditioning services, zal stijgen met 29 procent tussen 2008 en 2018. Zoals veel mensen investeren hun tijd en cash flow op de gezondheid club lidmaatschappen en personal trainers, de behoefte aan beweging centra en specialisten ook zal toenemen. De BLS schrijft dit ook verbeteren om ouder kleintje boomers die zich zorgen maken met behoud van hun lichamelijke gezondheid en fitness, zo perfect als de montage zorgen in gemeenschappen en vermogens van meer dan obesitas bij kinderen.

Category: Dieten

Comments are closed.