Heb Zits Littekens die je wilt omgegaan?

Heel veel mensen hebben tegenwoordig Littekens

Als je acne littekens, youre niet op zichzelf.

Er zijn meer dan 17 van honderdduizenden mensen in de VS (zoals ikzelf ) die last hebben van puistjes. Van dit ras, zijn veilig en gezond om te veronderstellen dat op zijn minst tien, 000 mannen en vrouwen (indien niet, een ton veel meer ) last van littekens als gevolg van hun acne waarschijnlijk weg.

Terwijl zits kan leiden tot emotionele stress, acne littekens is geen divers.

Ik weet dat dit emotie, want juist als mijn acne ging afwezig, werd ik gereden met acne littekens, die zelfs nu nog over me emotie niet gelukkig en depressief.

Dus heb ik de beslissing genomen om een ​​ding te doen over mijn littekens. Ik wilde deze emotionele reis naar veel meer dan alleen stoppen met alles.

En ik deed

(Zie mijn puistjes litteken resultaten)

Dus nu, ga ik over te brengen aan u in het bijzonder wat ik gedaan heb om mijn puistjes littekens aan te pakken, en wat u kunt doen voor.

Dus met dat gezegd, als youre klaar om te behandelen uw bezit acne littekens Laten we herkennen welk soort litteken je hebt

Groepen Zits Littekens

Er zijn 4 soorten van acne littekens:. Boxcar, ijs beslissen, walsen, en keloidlittekens.

Het belangrijk dat u het soort litteken dat je moet zorgen voor het ideale bepalen. Elk van deze vier littekens is uniek ten opzichte van 1 verder in variatie van hun omvang, diepte en textuur.

Onwel gaan elk van hen hieronder.

Rolling Littekens

Rolling littekens lijkt te golven van de visuele aantrekkingskracht als gevolg van hoe ontsteking vernielde het collageen onder de opperhuid en lederhuid.

Zonder collageen, onze huid niet zou hebben aanzienlijk veelzijdigheid . De belangrijkste verantwoordelijkheid is het handhaven van onze huidweefsel trad in slechts een enkele een andere.

Rolling litteken is een uitkomst van de daling van collageen in bepaalde regio’s, welke gevallen de rollen blik. Dit litteken is meestal ontdekt in de buurt van de tempel.

Ice Beslis over Littekens

Ice kiezen littekens kijk zeer diep en smal van microben, witte bloedcellen mobiel, en talg dat barsten onder de omliggende huid.

Het gaat helemaal naar beneden om de dermis van de stress die de huid zelfs extra irritatie veroorzaakt.

Een ander doel waarom ijspriemen kan goed materialiseren is vooral omdat mannen en vrouwen te selecteren op het Whitehead / mee-eter uit, waardoor er een diep gat achter.

Boxcar Littekens

B oxcar littekens zijn depressief huid die is meestal ovaal of afgerond. Typisch zal er kanten rondom de huid die leidt tot deze look. Waterpokken is zeer vergelijkbaar met hoe de wagon lijkt. Dit litteken algemeen typen op de wang.

cyste acne is vooral betrouwbaar voor de vorming van de wagon. Het komt meestal uit zwelling zwelling van de acne die leidt tot de opperhuid om zich te ontdoen van collageen en huidweefsel.

keloidlitteken

keloidlittekens zijn poriën en huidweefsel dat eerder stijgt hebben het surround poriën en de huid.

Keloïden zijn vreemd, want van hoe het sorteert. Het is een resultaat van een overvloed aan collageen weefsel dat draagt ​​op de website van de zwelling te genezen, zelfs behoorlijk direct na wanneer de huid is op dit moment genezen.

Dit litteken is niet kwaadaardig, maar eerder een brok van de huid.

Wat voor soort litteken had ik?

Ik heb individueel gesloten goederenwagen, ijspriemen, en glooiende litteken op mijn gezicht. Ik heb nog ijspriemen te behandelen, maar voor mijn wagon en ijs haalt, heb ik gezorgd hen allebei van die met de Dermaroller, en het fantastische effecten na de vierde behandeling geïntroduceerd onmiddellijk.

als je dat doet plaatsvinden om wagon en / of rollend littekens hebt, heb je nooit om hen te behandelen met de Dermaroller. Ik optreden om het voor de reden dat van het bestedingsplan dat ik op doe.

Wat voor soort litteken heb je?

Zodra je hebt bepaald het type litteken dat u hebt, kunt u kennis met een bedrijf van de behandeling plannen voor u toegankelijk. Hieronder zijn enkele van de behandelingen onder voor u om te beslissen over.

Behandeling opties verkrijgbaar

Nadat u de stijl van litteken dat je hebt detecteren, kunt u worden aangeboden met een bedrijf van de behandeling plannen die er zijn voor u. Hier zijn enkele van de remedies beneden.

Boxcar Scar

De meeste mensen kunnen zorgen voor hun wagon met zowel de Dermaroller of de dermastamper. Deze twee tools kunnen op het internet worden gekocht bij Amazon, eBay, of een geplukt welzijn e-commerce website.

Microneedling (bijv. Dermaroller / dermastamper) zijn veruit de de meeste redelijk geprijsde behandelmethode te doen op zits littekens. Het idee is effectief door de overname van kleine microscopische naalden aanprikken van de dermis in krijgen om de groei van collageen te stimuleren.

Het is vrij eenvoudig om te doen, en er zijn meerdere personen op het web die ondersteuning kan u helpen als u voor te bereiden op verwezenlijking van dit thuis

Als u voorstander van een specialistische behandeling gedaan hebben, je therapie mogelijkheden zijn:.. punch technieken, dermafiller, subcison, of laser

Punch aanpak en subcision zijn echt vergelijkbare behandeling opties, maar ze zijn verschillende. Punch procedure houdt hakken uit het litteken en vervolgens opnieuw stikken van de huid. Subcision anderzijds bestaat breken vezelige tussen de epidermis en de dermis hulp markt collageen productie.

Rolling Scar

Rolling litteken wordt gezien als 1 van de een gemakkelijker behandeling opties te doen, omdat de afgifte ervan.

De meest geprefereerde therapie is de Dermaroller / dermastamper gevolgd door chemische peelings

Chemische peelings zijn gebruik van te smelten gemaakt weg het oppervlak van de poriën en de huid, die helpt te verbeteren en glad uit de textuur. De oude huid zal langzaam versnipperen weg, en de nieuwe poriën en de huid zal worden vervangen.

Voor ervaren behandeling plannen, zijn er subcision, laser-en chemische peelings op een meer krachtige energie worden behandeld.

Ice Kies Scar

Ice kiezen is een bijzonder van de moeilijkere littekens te behandelen op uw eigen. De meest erkende aanpak van ijs kiest is specifieke needling . Het is vrij identiek aan Microneedling, behalve met deze behandeling, bent u te maken met een enkele litteken met een enkele naald.

Simpelweg omdat de problemen van deze, ik aanbevelen dat je ervaren assistent zoeken of voorafgaand needling ontmoeting. Bepaalde persoon needling veel veel meer moeilijk te doen dan dermarolling / derastamping.

Als je wilt bepaalde persoon naald aan in je eentje niet doen, zullen sommige artsen bieden u subcision, microdermabrasie, of punch excisie voor uw mogelijkheden.

keloidlitteken

Een bijzonder van de meest eenvoudige technieken om te zorgen voor keloid is siliconen compressie plaat te gebruiken. Dit werkt op de steun kracht onderaan de keloid litteken om het te plat. Dit kan worden afgewerkt in het huishouden, terwijl het algemeen niet de klus te klaren. (Baserend hoe kritiek de keloid is)

Andere ervaren remedie bevat cortisone injectie, subcision, chemotherapie en bestraling.

Cortisone injectie om weg te nemen de verdere poriën en de huid collageen binnen.

Chemotherapie is de poging van proscribing bloedstroom over de keloid om te voorkomen dat het ontwikkelen van een nog verder.

Straling is het verleden resort huidcellen kwaad om te beschermen tegen de keloid van re -happening

. Referenties:

Fabbrocini G, Fardella N, Monfrecola A. Needling. In: Tosti A, Pie De Padova M, Beer K, editors.Zits Littekens: Classificatie en behandeling methode. London: Informa Healthcare 2010. blz. 57290.

Miteva M, Romanelli P. Hypertrofische en keloidal littekens. In: Tosti A, Pie De Padova M, Beer K, editors. Puistjes Littekens: Indeling en procedure. London: Informa Gezondheidszorg 2010. blz. 11110.

Hirsch RJ. Vullers. In: Sadick, Moy, Lawrence, et al.. Beknopte Handbook of Dermatologic Chirurgische treatment.China, McGraw-Hill Companies 2008. p. . 37-45

Cohen JL, Bar A. vulstoffen voor Facial Rejuvenation In: Hirsch RJ, Cohen JL, Sadick N. Esthetische Verjonging: een regionale aanpak. China, McGraw-Hill Bedrijven 2009. P. 71-80.

Alam M, Dover JS. Therapie van Zits littekens. Skin Treatment Letter. December 2006-januari 2007 elf (10).

Goodman GJ, Baron JA. De administratie van de post-puistjes littekens. Dermatologische medische procedures. Oktober 2007 33 (tien) :1175-1188.

Jacob CI, Dover JS, Kaminer MS. Acne littekens: een classificatie programma en evalueren van de behandeling keuzes. Tijdschrift van de American Academy of Dermatology. 2001 vijfenveertig (1):. 109-117

Category: Gezond eten

Comments are closed.