Hebben we echt onze wijsheid Enamel Out?

Fondsen Verkwist bij de Tandarts Business kantoor?

Becoming frisse nieuwe uit grote universiteit, heb ik een serie van gebitsproblemen getuige. Ongeacht of mensen niet genoeg (bruto) zal poetsen, niet kleden in hun houder of elastiekjes, of verwaarlozing om zelfs naar de tandarts, zijn er nogal wat verschrikkelijke factoren die kunnen optreden op het glazuur van een individu. Beursgenoteerde eerder vermeld zijn de controllables van het behoud fantastische mondgezondheid en fitness en hygiëne. Van klasse, net als elke andere lichamelijke problemen, zijn er verschillende oncontroleerbare die een ongunstige invloed hebben op tandheelkundige welzijn kunnen hebben. Slechts een van deze componenten komt kennis tanden. Wat doen we ermee? Hebben ze voortdurend moeten worden uitgeroeid? Zijn tandartsen zeker gewoon proberen te scam ons wanneer ze worden uitgevoerd op verstandskiezen? Ik ben geen tandarts-specialist, maar laten we eens lijken in de uitstekende aarde van verstandskiezen.

Iedereen Performing It!

Denk na over je 5 beste vrienden. Ik wed dat ze hebben allemaal ervaren hun kennis tand getrokken, net zoals ze waarschijnlijk hadden beugels of een voorschot op een bepaald moment in hun leven. Goed, ik weet nooit de werkelijke studies, maar ik weet bijna al mijn goede vrienden niet verlengd hebben hun verdere kiezen. Heb je gekregen uw kennis tand is verwijderd, om de reden dat ‘iedereen het verwezenlijken’, of vooral als gevolg van een ongecompliceerde tandarts suggestie, zelfs ook al heb je voelde geen pijn in een of andere manier? Heb je gehoord tegenstrijdige standpunten over, ongeacht het al dan niet krijgen tanden getrokken van diverse tandartsen? Je was waarschijnlijk erg sceptisch. Tenminste dat was ik. En ik vind dat een aantal van mijn vrienden had opgelicht toen ze hun kennis tanden had gehaald.

Het verwijderen van uw email en verwijderen van Dollars van uw bankrekening

Iedereen die ik heb gesproken gelegen hun techniek om gewoon verschrikkelijk zijn. Ik heb veel horror verhalen van de chirurgische procedure alleen en de facet-effecten die daarmee gepaard gaan lezen. Niet alleen schadelijk, maar een operatie is duur – $ 500 op gewone – wat betekent de tandartsen zijn het genereren van geld. Niet om te zeggen dat alle ingrepen zijn ongewenst, in werkelijkheid, veel van hen te voorkomen gezondheid en fitness uitgebreide termijn vraagstukken en worden terecht uitgevoerd. Maar Dr Jay Friedman, DDS, stelt dat meer dan tweederde van de verstandskiezen extractie chirurgische procedures zijn volledig overbodig. Een onderzoek van het American Journal of Public algehele gezondheid ondersteunt deze bewering. Uiteraard zijn alle tandartsen meestal niet oplichters of waardeloze mensen vandaag de dag, maar waarom eigenlijk moeten we ze houden in groter aanzien dan alle andere eenentwintigste eeuw intrigant die er op dit moment? We moeten niet. En je moet bedenken komende tijd u wordt gevraagd dat je nodig hebt om je kennis tand geëlimineerd. Als ze moet je niet pijn veroorzaken, ze waarschijnlijk echt niet worden getrokken of niet toch klaar om te worden getrokken. Geen ervaring van een chirurgische ingreep als je niet wilt dat het in de allereerste plaats. Nooit een enkele van 6,7 miljoen slachtoffers (Friedman) die hun dollars feeds om een ​​mond van een hongerige tandarts. Nu, ik weet dat dit een mooie beginner artikel denken ik heb nominale expertise over het onderwerp, maar je weet dat je hebt overwogen om op deze manier ook!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.