Heeft Antibiotica Verbeter puistjes?

Puistjes vorming recht gerelateerd aan de olie-klieren. Poriën zijn weinig passages voor olie. De haarfollikels zijn verbonden talgklieren die talg, die wordt gebruikt om de poriën en de huidoppervlakte vette peil te houden. In voedzaam poriën en de huid, de poriën open, waardoor de talg kan komen aan de oppervlakte. In beïnvloed huid, de poriën blijken te zijn verstopt met dode huidcellen. Dit blokkeert de talg, waardoor micro-organismen te verhogen en infecteren de ruimte. De resulterende laesie staat bekend als een puistje, de meest voorkomende variëteit van acne. Cysten en knobbeltjes significante soorten van acne.

Een van de belangrijke triggers van zits is hormonen. In de puberteit, hormonen genaamd androgenen veroorzaken de talgklieren te vergroten. Dit kan doorgaan tot in de volwassenheid, voornamelijk door menstruele cycli. Spanning, medicijnen, cosmetica en erfelijkheid aspecten kunnen ook acne veroorzaken. Eten plan is niet een oorzaak van zits, maar voor sommige, bepaalde allergische reacties op voedingsmiddelen kan leiden tot uitbraken. Dermatologen echt weet niet waarom sommige mannen en vrouwen hebben slechtere uitbraken met acne dan andere mensen.

intense omstandigheden kan uitbarsten laesies op de rug, nek, armen en benen. Antibiotica verlagen de micro-organismen over de haarfollikel en irritatie te verminderen. Frequente antibiotica tetracycline, minocycline, doxycycline, erytromycine, Trimethoprim en Azitromycine. Aspect gevolgen zijn gewoonlijk minimaal, maar er kunnen interacties tussen geneesmiddelen. De meest voorkomende bijwerkingen resultaat is maagklachten, die in een paar dagen tot rust. Blijf uit de buurt van zonne publiciteit in de loop van de piek enkele uren. Sommige vrouwen van alle leeftijden kan mogelijk praktijkervaring vaginale gist een infectie, en antibiotica kan het gevolg zijn van begin reguleren tabletten.

overstuur

Als uw zorgverlener schrijft antibiotica, verwachten om ze te verwerven voor minstens een paar maanden voor het zien van de resultaten. Het kan eventueel zijn belangrijk om dingen als een goedgekeurd actueel antwoord bevatten. Als de cysten zijn diep, de antibiotica wellicht niet volledig uit te roeien de laesies.

Uw arts kon kiezen om te proberen Accutane, een veel krachtiger orale medicatie die toch gelijk vele anderen hebben ongelijk wordt geacht. Accutane is riskant voor gals die zich kunnen ontwikkelen tot verwachtte of die verwachten. Het wordt gebruikt onder strikt toezicht.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.