Heeft Bradley James lossen zijn Enamel? Waarom dat is negatief

inschakelen ons beginnen met de zorg, denk tanden eigenlijk uit?

Natuurlijk.

Fantastic potente gezonde tanden zijn van cruciaal belang voor de inname en het sluiten succes van onze tandarts uitgaven . Hoe zit het algehele look hoewel?

Heeft mooi uitgelijnd, glanzend wit glazuur echt een andere persoon meer te maken in het oog springende? mogelijk, maar niet altijd.

Case in positie, in dit artikel is een foto van Bradley James AKA Koning Arthur van de BBC serie Merlin.

Oke, ik weet

Uw gezien hij vraagt ​​om die tanden preset krijgen. Hij heeft misschien wel.

ik het helemaal mis zou kunnen zijn, maar deze foto heeft de perceptie van een netter tand ensemble op de heer James.

In mijn ogen lijkt hij te zijn als heel knap en charmant in de twee foto’s, maar ik hou van de charme van zijn authentieke tanden.

De attractie in de manier waarop hij spreekt, niet zichtbaar in zowel foto-klasse. De manier waarop zijn mond beweegt, toen hij een amusante ervaring of lacht op de camera maakt. Als die mensen problemen te transformeren, zelfs marginaal, zal ik ze overslaan.

Dat lijkt misschien een domme zaak om te zeggen, maar het feit is dat het in plaats daarvan triest. Ik meestal niet mensen meer vergeten te wijten aan het feit van thier vertederend zeer weinig gebreken, als dat de ideale zin. Zeer aanzienlijk elke persoon (celeb en ware leven) die ik ooit heb begunstigd heeft een soort van charmante kleine imperfectie had.

Misschien heb ik een fout fetish?

In waarheid, ik wil Timothy Olyphant maar de Voorafgaand aan pic lijkt dus aanzienlijk extra normaal en prachtig IMO zijn., de Direct na pic heeft een chiclets glimp te gaan, samen met enkele aangescherpt oogleden prehaps?

Vergeet niet om je moet niet me vergis, heb ik hem toch lokaliseren vrij opvallend, hij is een uitstekende zoek persoon momenteel goed vorige de 40 mark. Hij verloor net een geselecteerde of ander ding dat vrijwel zeker gewoon niet weer terug te komen.

Ik weet Hollywood vertelt ons dat alleen perfectie is prachtig maar betekent dat het echt te maken? Is normaal charme niet wat verkregen veel celebs in de economische situatie om te betalen voor valse perfectie in de 1e plek? Enkel sayin.

Oke, dus er was mijn domme rant die praktisch niets bereikt, want ik heb geen idee Als BJ deed, in werkelijkheid, zelfs de slag zijn chompers veranderd. Zo niet, Zorg ervoor dat je ze weg zoals is Bradley, ze helpen je, heel goed, je, in mijn ogen.

Heeft een van uw specifieke celeb verliefdheden ervaren elke … wijzigingen en hebben individuen getransformeerd iets voor u? Zorg ervoor dat je het gevoel helemaal vrij om pijp in met uw standpunten ….. Geen Micheal Jackson grappen gewenst.

Category: Gezond eten

Comments are closed.