Heeft creatine oorzaak zits?

Creatine en acne

Is er een verband met het aanbrengen van creatine voor training en een verbetering in zits breakouts?

Wat is creatine?

Creatine is een sportieve activiteiten voedingssupplement dat wordt genomen door sporters of gezondheid fans samen met supplementen zoals wei-eiwit in te kopen om de doeltreffendheid te vergroten. Creatine zelf wordt natuurlijk ontdekt in uw systeem. Elke keer dat u bereiken elke stijl van intensief bewegen (bv. weerstand oefening of beheren) uw systeem maakt gebruik van creatine te bieden met elektriciteit. Triest om te zeggen, deze stoffen slaat slechts voor een uiterste van bijna tien seconden. Deze uitputting is de oorzaak waarom u cant bereiden all-out voor onbepaalde tijd.

Hoe werkt creatine functie?

De grote meerderheid van creatine in je lichaam, ongeveer 95% , wordt opgeslagen in het spierweefsel, en het levert de snelle, korte uitbarstingen van elektrisch vermogen van essentieel belang bij het vervullen van high-diepte bezigheden zoals sprinten of weerstand training. Door het aanvullen van uw eten plan met meer creatine, je toevallig in staat zijn om uw spierweefsel te laden met veel meer van deze energie te maken verbinding. Dit zal uw potentiële aanzienlijke intensiteit werk te voltooien voor een tijdsinterval van de tijd toenemen. Nogal wat klanten van creatine toch, beweerden dat zij verbeterde puistjes breakouts hebben ervaren op hetzelfde moment als het wegrijden een creatine cyclus.

Kan creatine veroorzaken zits ?

In tegenstelling tot steroïden, zal creatine niet ontwikkelen puistjes, gezichtshaar, of verdiepen van de stem. Meisjes kunnen creatine gebruiken zonder dat de mannelijke kant gevolgen van steroïden. Aan de andere kant zijn er destructieve aspect resultaten van creatine die mogelijk leiden tot acne.

1. Uitdroging is het voornaamste probleem dat klanten ervaren. Creatine vereist het drinkwater uit algemene lichaamsvloeistoffen en het drinkwater wordt opgenomen in het spierweefsel aan het spierweefsel te vullen. Hierdoor kan de sporter om veel sneller te herstellen van routines. Dit kan puistjes puistjes veroorzaken door dehydrateren de poriën en de huid, die de hoeveelheid van zits creëren van giftige stoffen die weg kan worden gespoeld vermindert.

2. Veel merken van creatine zal raden u aan om creatine te nemen met vruchtensap of een drankje deze soorten als powerade. Nu, als je geneigd om puistjes Arent, dit is een uitstekend punt. Maar als je bent geneigd, en werken niet met oplossingen voor zits te voorkomen, zal het vrijkomen van hormonen dankzij verbeterde bloedsuikerspiegel van deze suikerhoudende vloeistoffen die zal leiden tot een insuline piek en om die reden dat de meeste ongetwijfeld leiden tot een zichtbare toename van acne.

3. Een andere haalbare trekker van versterkte acne breakouts is vanwege de grotere hoeveelheid van de oefening die je gewoon doen omwille van de verbeterde creatine u ondervindt. Verbeterde weighlifting, ter illustratie, veroorzaakt een verbetering van testosteron fasen die sterk kan verergeren uw zits.

Hoe kan ik verder op creatine hoewel het beheersen van de acne?

Zijn dus aangemoedigd om creatine met het drinken van water, in de plaats van de aanbevolen vruchtensap, maar smerig het voorkeuren kiezen. Het zou kunnen kiezen voor een langere periode te worden verzadigd in je spieren, maar het is jouw beslissing (terwijl u moet nemen in een aantal koolhydraten op het exacte tijdstip om absorptie mogelijk te maken). Het is ook essentieel om veel h2o drinken gedurende de werkdag er zeker van dat je poriën en de huid krijgt voldoende hydratatie te zijn. Een zits reiniging regime is ook raadzaam. Dat of je ervoor kiest om geen creatine overwegen bij allen en hopen dat uw onderwijs zal niet opgemaakt met en uw acne verdwijnt!

Category: Gezond eten

Comments are closed.