Heeft Dermatologen Assist met acne breakouts?

Puistjes wordt grotendeels ingegeven door instroom van hormonen in het lichaam. Deze hormonen bevorderen de hoeveelheid geld olie geproduceerd door de talgklieren. De extra olie in de poriën en de huid, hoe makkelijker het is om de olie te ontwikkelen tot gevangen en veroorzaken puistjes breakouts. Zits wordt beschouwd om over te komen voor de duur van de adolescentie wanneer androgeen hormonen blijken levendig in het systeem. De belangrijkste en meest effectieve gewaardeerde van de androgene hormonen testosteron, die de generatie van talg stimuleert. De extra talg, de extra kan leiden tot verstoppingen in de haarfollikels. Volwassen acne kan worden toegeschreven aan schommelingen in hormonen geïntroduceerd door de menstruatie, zwangerschap en menopauze.

De ernst van de acne varieert van licht tot ernstig. Minor acne bestaat uit whiteheads en mee-eters, en de meeste mensen zetten met uit deze op enig moment gedurende hun hele leven. Kritische acne gaat papels (paars, ontstoken puistjes), puisten (puistjes met witte centra) en knobbeltjes (met pus gevulde knobbeltjes) die kunnen leiden tot littekens als ze niet goed behandeld.

Het is echt een uitstekende strategie om te beginnen uit een standaard poriën en de huid behandeling schema om uw dermatoloog te begeleiden in uw strijd tegen puistjes. Een goede reiniging bestaat uit een cleanser, toner en moisturizer, alsmede acnebehandeling plannen geformuleerd met benzoylperoxide of salicylzuur die functie olie en micro-organismen te verminderen.

Dermatologen kunnen krachtige orale acne antibiotica of topische therapieën die kristalhelder de poriën en de huid zal helpen voorschrijven. Acne antibiotica het werk doen om de hoeveelheid bacteriën in de haarfollikel te verminderen en het totaal van talg de poriën en de huid genereert om puistjes te voorkomen. Dermatologen ook typisch antibiotica voorschrijven voor acne, samen met erytromycine, Minocycline en Accutane, temidden van vele anderen.
Accutane is goedgekeurd voor kritische nodulaire acne die niet goed heeft gereageerd op andere antibiotica en wordt geformuleerd in deel met een enorme dosis van kunstmatige vitamine A. Accutane minimaliseert middel van het lichaam om talg te produceren, dus het verminderen van de hoeveelheid olie in de poriën en de huid uitgerust leiden tot puistjes.

Behandel uw lookup voor een dermatoloog zoals je zou onderzoek voor een grote zorg arts. Praat met voor verwijzingen van goede vrienden die goede resultaten bestrijden met hun zits hebben gehad en ze zullen waarschijnlijk bereid zijn om hun acne ervaringen met u delen als perfect zijn.

Ook, zorg ervoor dat de huid arts je ziet is een lid van de American Academy of Dermatology. Dit zorgt ervoor dat ze de nodige onderwijs op het gebied van dermatologie heeft ervaren. Het garandeert ook dat ze ontvangt voortgezet onderwijs om uit te vinden de laatste in acne-voorkomen technieken.

Een huid arts die een bekwaam in zits behandeling begrijpt de uitdagingen die puistjes puistjes veroorzaken in je leven. Met deskundige hulp, kunt u uw acne breakouts te minimaliseren en het gemak een aantal van de problemen en het gevoel van eigenwaarde problemen die komen met hen.

Category: Dieten

Comments are closed.