Heeft Eigeel Operate voor puistjes?

Het gerucht gaat dat eierdooiers specifiek toegepast op de deal met van een acne lijder biedt optimistisch effecten op acne littekens, poriën en roze vlekken. Is het werkelijk functioneren? Eidooiers bevatten vitamine A, wat geweldig is voor de poriën en de huid is. Nogal wat over-the-counter en recept acne crèmes en omgaan met wassingen worden gemaakt met retinol, die aankomen uit vitamine A. Het recept acne medicatie Accutane heeft ook derivaten van vitamine A. Zits slachtoffers worden voorgesteld om te overwegen over een, 000 mg vitamine A per dag.

Ter voorbereiding een eierdooier zits maskeren, individueel de dooier en het wit van een ei te ontdoen. veroveren het eigeel met een vork en omvatten 2 el. van het water. Meng tot slot volledig gemengd. Gebruik eigeel combinatie om een ​​schoon gezicht met een duidelijke borstel of spons. Werken met oude borstels of sponzen kunnen microben verspreiden. Vertrekken op 15 minuten of tot het ei droog is. Grondig wassen met een olie-zonder kosten reinigingsmiddel en warm drinkwater.

Voornamelijk omdat eieren salmonella kan veroorzaken, niet kiemen ontwikkeling te motiveren door het verlaten dooier op uw ontmoeting. Gebruik dit masker niet blijven overnachten. Als u in het bijzonder pijnlijke en massale pukkels, cysten of legioenen, een arts en vraag voor recept behandeling huid. Gebruik geen eidooier maskers als u allergisch bent voor eieren zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.