Heeft het borstelen van uw tand met Glycerine Beschouw de Enamel Off?

Glycerine is een wijdverbreid ingrediënt in tandpasta, schoonmaken zeep, lotion, kaarsen en tientallen andere punten. Het wordt gewonnen uit dierlijke ongewenst vet of plantaardige olie. Het is een bevochtigingsmiddel, wat suggereert het wordt toegepast om de vochtigheid te behouden of om in principe trekken vocht uit de lucht. Vooral omdat het is uitgerust om te helpen punten te houden van vocht, kan het een geweldige aanvulling op het verdienen van zeep en lotions. Echter, deze component is meestal de basis van de meeste tandpasta, en creëert discussie in de tandzaken om ongeacht of indien het is uitstekend voor gezonde tanden.

De glycerine in uw tandpasta is wat geeft u dat glimmende, schone vacht na u klaar bent met het borstelen van uw email. Sommige mannen en vrouwen krijgen plezier van dat gevoel van schone emaille, simpelweg omdat het verhoogt het gevoel van reinheid als je run je tong over je vers geborsteld tanden. Het biedt ook uw tand een glanzend uiterlijk, dat uit wordt gezocht door sommige individuen. Glycerine is echt coating zijn uw email als je borstel mee, en deze coating kan gewoon veel meer dan 20 spoelingen volledig worden gehaald.

Wanneer je borstel met glycerine, wordt niet geloofd te wezen elimineren het glazuur van je tanden. De glycerine levert afwisselend een olieachtige laag op de glazuur, gezien het feit dat het een olie hoofdzakelijk gebaseerde verbinding. Deze jas kan ongelooflijk ingewikkeld om af te spoelen, zodat het normaal blijft op uw email voor een langere interval van tijd. Sommige tandartsen denken dat tanden email die is vernietigd door zuren kan regenereren. Echter, je tanden moet hebben vrij van alle coatings te zijn om tot het nemen van de calcium en andere mineralen die kunnen helpen beveiligen hen. Emaille is noodzakelijk om te helpen verminderen onze email uit te breken, het krijgen van gevoelige en tot vaststelling van holtes.

verwerven mee te houden dat er een aantal unieke theorieën in de dentale markt van wat is fantastisch observeren voor het houden van uw email duidelijk. De American Dental affiliatie verhalen die tandpasta moet worden gebruikt met de dag om een ​​goede mondhygiëne te houden, en dat glycerine is een aanvulling op de steun van de tandpasta te houden zijn vocht. Toch heeft dr. Gerald F. Judd probleem uitgesproken voor de risico’s van het gebruik van glycerine en fluoride voor het reinigen van tanden in zijn gids ‘Good Tooth -. Levering aan verlies van het leven’ Veel mensen kiezen ervoor om keuzes te poetsen hun email met tandpasta met glycerine. Puur natuurlijke oplossingen zijn beschikbaar op de huidige markt, en sommigen zeggen dat het toepassen bar schoonmaken zeep is net zo goed in het elimineren van micro-organismen uit je email als tandpasta.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.