Heeft Kevin Trudeaus & quotWeight Reduction Treatment ‘Verbranden lichaamsvet of inkomen?

verliezen van overgewicht of inkomsten?

Doe een world-wide-web lookup op & quotKevin Trudeau Fat Reduction Remedy ‘en u aansprakelijk om uiteindelijk veel meer verbijsterd dan toen je begon af bent. Er is genoeg propaganda die er zijn om een ​​groot leger zweep in een razernij, en veel scepsis om een ​​revolutie te beginnen. Maar net voordat je in het geweer je, kies dan een moment om de volgende informatie te beoordelen, en maak uw keuze hebben

Hier zijn de info:.

Tegenstrijdige Koper Studies

Neem een ​​kijkje op 1 van Kevin Trudeau’s tal van sites, en je gaat shopper aanbevelingen zoals de daaropvolgende onderzoeken:

SM, Washington

Stop door ConsumerAffairs.com, en je krijgt een uniek verhaal:

Margie, CA

Een man met een Eerder

Net als je begint aan het beeld van hoe dicht je bij blijven opgelicht kwam, je zoekt uit, zeer laag en zie, dat Kevin Trudeau heeft ook een juridisch rapport. In de 1990, bedrogen hij verschillende creditcardmaatschappijen uit honderden 1000’s dollars. Door enkele streak van marketing genie, en een eenvoudige uitstraling, Trudeau stuiterde weer om duizenden en duizenden te maken met zijn infomercials voor Voeding voor het dagelijks leven, wereldwijd items, alleen worden opgeladen met onjuiste voorstelling van zaken, en aangekocht om besteden herstelbetalingen aan de aandeelhouders, alsmede stop gebouw verkeerde uitspraken in zijn marketing en reclame materialen. Hij overtrad het vonnis, de lancering van veel direct mail campagnes en het plegen van een extra scam op woning kopers, resulterend Trudeau momenteel wordt verbannen uit het bevorderen van het gebruik van infomercials.

Waarom dan kunt u tegenkomen deze man wervend zijn & quotWeight Vermindering Remedy ‘op late-night tv? Het verbod van de Federal Trade Commission houdt geen heerschappij over de reclame en marketing van schoolboeken, die worden bewaakt onder het geschikt is om volledig de vrije meningsuiting. Dit Kevin Trudeau is een moeilijk karakter, je het opzetten van te geloven. Maar rechts totdat je kijkt naar de video clip beneden, weet je niet de 50 procent.

uit zijn persoonlijke mond

Kevin Trudeau’s & quotWeight Reduction Overcome ‘heeft ruim de helft een dozijn verschillende websites gewijd aan de marketing. Op een van deze, in uiterst kleine druk op de extreem basis van de webpagina, ontdekte ik de volgende disclaimer:.

Ik zou zeggen dat over het samenvat

Category: Supplementen

Comments are closed.