Heeft Kinbanden Bedien voor Snurken en slaapapneu?

Als snurken antwoord, kinriemen eindigde afgedaan als gimmicky wanneer ze zijn geweest om te beginnen met bevorderd. Toch nu theyre een frequente reactie op een irritant probleem, meestal biedt een rustige avonden slaap voor even bed medewerkers.

Maar ze functie niet voor elke persoon.

Voor veel meer over het verkrijgen van veel betere slaap, zodat je wakker gevoel verfrist blik op http://sleepbetterlivebetter.net/

Wat resulteert in snurken en apneu rusten?

U naar alle waarschijnlijkheid weten dat snurken is veroorzaakt door het trillen van de floppy, omslachtig weefsel aan het weer van de mond en keel of door een nasale problemen.

Het weefsel aan de achterkant weer van de mond en keel algemeen de tong, huig (het stukje huid dat hangt aan de achterkant van de keel), gladde gehemelte en de amandelen. Een een bepaald van deze, of een mix van hen, kan trillen als je inademt in de loop van de slaap en dit levert de geluiden, vooral als je op je rug liggen. Wanneer youre wakker, je rechte houding en wakker spiermassa toon houdt ze in de ideale plaats.

In slaapapneu deze delicate weefsel echt blokkeert de luchtwegen en zal ertoe leiden dat u de ademhaling stoppen. Dit kan ernstige wellness gevolgen hebben.

In de neus , het septum het middelste gedeelte van de neus kan eventueel scheef. Dit wordt aangeduid als een afgeweken septum.

Of je kon worden vergroot turbinates die leiden tot de neus te ervaren benauwd de hele tijd. Turnbinates zijn als minimaal kasten in de neus en warmte huid ligt dan hen, zodat als lucht in de neus wordt verwarmd vóór het gaat in de longen.

U wellicht ook een dilemma benauwdheid in de neus als u allergische symptomen omdat dit veroorzaakt de comfortabele weefsels te vergroten. Als de neus is verstopt voor enige uitleg het lichaam compenseert doordat de mond open om haar lucht in de longen.

Hoe komt een kinband ondersteuning snurken?

De kinband pakken strak boven de kop en onder de kaak. De ongecompliceerde concept is dat het behoudt de gesloten mond en de kaak in de juiste positie om de zachte weefsels trillen te voorkomen.

Dus, terwijl theyre niet ongelooflijk mooi als bedtijd kleding gaat, ze waarschijnlijk zijn sexier dan luid nacht ademhalen! Theres een beeld van een illustratie in dit artikel.

Ze kunnen niet constant verwijderen snurken in de mond-breathers maar mensen en hun matras medewerkers normaliter melden dat het snurken aanzienlijk wordt verlaagd.

Kinbanden en slaap apneu.

Als youre momenteel in dienst CPAP voor rust apneu een kinband zal de kaak gesloten te houden, zodat uw mond is een stuk meer ontspannen. Sommige CPAP kopers zeggen dat ze een echt droge mond. Voor veel meer informatie over de bestrijding van elke CPAP uitdagingen zien http://sleepbetterlivebetter.web/.

Meestal als kinbanden zijn betaalbaar, eenvoudig te gebruiken, dont hebben om een ​​recept te hebben en zal een snelle oplossing te leveren als ze het werk voor u, er is weinig te verliezen door te hopen een persoon. Maar wel een paar slachtoffers snooze apneu zeggen dat theyre niet erg behulpzaam voor de moeilijkheid.

Het zou ook slim zijn om te bespreken om uw professionele om een ​​prognose van de slaap te krijgen apneaif youre in kwestie, omdat het kan leiden tot gezondheid problemen.

Andere details over kinbanden.

  • Theyre gewoonlijk rekbaar en ontworpen van neopreen, die is het spul duikers natte pakken zijn gemaakt van.
  • Theyre ongecompliceerde om duidelijk met de hand wassen.
  • Theyre compact.
  • NIET gebruiken kinbanden als uw snurken probleem is ontstaan ​​in de neus of als u een kille, als youll vinden ademhaling moeilijk wanneer de mond wordt gehouden dicht.
  • De 1 aantal nachten kan een beetje moeilijk zijn als je gebruik gemaakt van de kinband, maar veel eindgebruikers melden verkrijgen comfortabel met de gadget echt snel.

  • Een alternatief voor de kinband is de anti snurken mouthpiecewhich staat zouden kunnen stellen.
  • Als u nog twijfels over het werken met een kinband dan communiceren naar uw expert.
  • Category: Gezond eten

    Comments are closed.