Heeft koffie of thee Stain Tanden Extra?

Verschillende wijdverspreide voedingsmiddelen en dranken bestaan ​​uit een antioxidant bekend als looizuur. Ook beschouwd als tannine, deze chemische stof is een op natuurlijke wijze voorkomende plantaardige kleurstof die sterk reageert met de eiwitten in ons email, ontwikkelen een geelachtige toon met langdurig gebruik.

Sommige planten hebben veel meer tannine dan andere mensen. In het geval van koffie en thee, in het algemeen hoe donkerder de drank, de veel tannine die het bevat, en des te meer zal uw tanden verkleuren over langdurig gebruik. Voor de gelegenheid, zwarte thee vlekken extra dan milieuvriendelijk thee en darkish zwarte koffie vlekken veel meer dan lichte mix verdund met koffiemelk.

De gemeenschappelijke consensus te midden van tandartsen is dat thee gebruik de vlek duurzamer te nemen uit zal maken. Die verbruiken vlekken tanden donkerder is extra van een effect van hoe normaal het wordt gegeten. Een optie af te nemen hoe sterk je tanden vlekken krijgen zonder zich te onthouden van het innemen van espresso en thee is om je tanden te poetsen meteen direct na inname van een beker.

Category: Gezond eten

Comments are closed.