Heeft Laser Oplossing Doe de baan voor Acne?

Volgens de Mayo Clinic, laser remedie voor acne functies door het penetreren van de diepe lagen van de huid met out koste gaat van haar omgeving. Terwijl milde behandeling vermindert de aanwezigheid van micro-organismen die leiden tot acne, laserbehandeling plannen hebben een resultaat op de talgklieren die extra olie te creëren. Laser procedure kan eventueel ook de visuele aantrekkingskracht van littekens veroorzaakt door acne te verlagen, zodat het kan worden gebruik gemaakt van op mannen en vrouwen die op dit moment hebben van acne of acne littekens.

Volgens de American Academy of Dermatology, zijn er twee stijlen van lasers gebruikt om te zorgen voor acne: diode lasers en pulsed dye lasers. A 2004 onderzoek bleek in ‘Dermatologic Chirurgische ingreep’ aangegeven dat van 19 mensen met gezicht acne, zowat elke een persoon zag een aanzienlijke verbetering na de behandeling, en al snel na een paar diode laser behandelingen, had laesie telt verlaagd met 83%. Vroege wetenschappelijke tests uitgevoerd op pulse dye laser therapie leverde meer inconsistent succes. Een onderzoek van 2004 geplaatst in het ‘Journal of de American Professional Medical Association’ onthulde dat 40 personen met gezichts-zits merkte geen belangrijke verandering na twaalf weken wanneer slechts een aspect van hun confronteren verzorgd was en de andere niet.

Veel meer nieuwe rapporten kijken op wijzen dat pulse dye laser behandeling opties hebben veel meer garantie – als ze in dienst met actuele 5-aminolevulinezuur (ALA), die obligaties aan de talgklieren en de neiging om ze extra gevoelig zijn voor zacht. Een studie geïntroduceerd maart 2009 blijkt dat honderd procent van analyseren leden, waarvan er veertien zijn, ervaren de totale resolutie van hun acne met pulse dye laser procedure in combinatie met actuele ALA na 1-6 periodes behandelmethode.

Hoewel laser behandeling voor de efficiënte behandeling van bestaande acne niettemin gaat door onderzoek, wordt laserbehandeling meestal gebruik gemaakt van om acne littekens te verminderen. Volgens de Mayo Clinic, laser resurfacing is een systeem toegepast om de aanwezigheid van littekens te verminderen. Laser resurfacing ablateert (vernietigt) de buitenste laag van de huid door het verwarmen van de laag net onder het, waardoor nieuwe poriën en de huid te vormen.

Triest om te zeggen voor klanten, laserbehandeling kan mogelijk niet worden gedekt door wellness verzekering strategieën, als het maar een experimentele manier van handelen wordt geacht. Een enkele therapie zou prijskaartje zo sterk als $ 500. Hoewel laser therapie voor zits kan eventueel fascinerende verschijnen, kan een veel meer kosten-handig systeem van remedie misschien wel te houden aan de poging en de juiste mix therapieën die bestaan ​​uit antibiotica en recept actuele crèmes.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.