Heeft Laser Remedies Operate voor Zits littekens?

p Er zijn twee belangrijke vormen van laser huidvernieuwing behandelingsopties voor mensen met depressieve acne littekens: ablatieve en non-ablatieve laser behandeling plannen. Ablatieve laser resurfacing krijgt ontdoen van het bovenste deel van de huid of de opperhuid (met inbegrip van de vorming van littekenweefsel), terwijl ook het stimuleren van de onderliggende huid, of dermis, aan te scherpen, in overeenstemming met Dr Audrey Kunin van DermaDoctor.com. Vooral omdat dit soort procedure vrij veel brandwonden zonder de beste laag van de huid, zal grote behandeling moeten worden genomen om een ​​infectie te verminderen. Mensen die gaan door ablatieve middelen kan misschien ook gebruik maken van kalmerende middelen, gemeenschap anesthesie of typische anesthesie, die kan leiden tot de behoefte aan enig herstel tijd net na de cursus van actie. Toch ablatieve laserbehandeling plannen zijn intensiever en over het algemeen minder behandelingen nodig hebben. Niet-ablatieve laser middelen alleen stimuleren de dermis of interne laag van de huid, zonder de noodzaak waardoor problemen de epidermis. Om de reden dat deze niet-ablatieve therapie vereisen geen wachttijd. Zelfs zo, verschillende niet-ablatieve oplossingen zijn meestal essentieel voor het ideale succes te behalen, volgens de American Academy of Dermatology.

Voor personen met verhoogde zits littekens, kan pulse dye laser therapie wordt gebruik gemaakt van in het mengsel met andere behandelingen om de littekens te plat en te minimaliseren jeuk en andere irritaties.

Om het meeste uit uw laserbehandeling methode te krijgen, die u nodig heeft om goed te beschermen en zorg voor uw huid. Personen die lijden ablatieve laser resurfacing zal waarschijnlijk moeten lotions of zalven gebruiken om hun poriën en de huid, minimaal voor de eerste weken na de remedie. Ze kunnen ook nodig hebt om verbanden die moeten regelmatig worden gewijzigd dragen. Volgens de Mayo Clinic, moeten personen die een laser oplossingen ondernemen verwijderd van direct zonlicht publiciteit blijven tot twee maanden. Lijders moeten ook gebruik maken van zonnebrandcrème voor de veiligheid op een dag tot dag basis. De huid kan worden verkleurd voor maanden of zelfs een 12 maanden net na de therapie, volgens Dr Kunin. Echter, mensen moeten verbetering te zien in het uiterlijk van hun littekens in weken.

Laser remedies kunnen gebruik worden gemaakt in combinatie met andere behandelingen om de visuele aantrekkingskracht van littekens ingegeven door zits verminderen. Ze zijn geopenbaard om verbeteringen aan het uiterlijk van een assortiment van depressief puistjes littekens, en verbeteringen kan finale voor maximaal 18 maanden, volgens de American Academy of Dermatology. Zij zijn ook toegepast op verhoogde acne littekens behandelen.

In overeenstemming met acne breakouts.org, behandeling van acne littekens wordt alleen aanbevolen net na zits uitbraken zich hebben gewist. Het is ook ideaal voor mensen die hebben ondiepe puistjes littekens, in tegenstelling tot diepe littekens. Laser resurfacing oplossingen prijs ongeveer $ 3.000 per stuk, in overeenstemming met Acne.org, en zijn meestal niet omzoomd door klinische beleid verzekering. Ook moet je laser oplossingen bieden niet eeuwig voordelen. Herhaalde remedies kan mogelijk essentiële meer dan tijd om het behoud van de gewilde eindresultaat. Al degenen die laser resurfacing echt ondernemen moeten niet verwachten dat hun huid aan de oppervlakte alsof het nooit werden getekend.

Category: Dieten

Comments are closed.