Heeft mijn Canine Have Acne of gewoon puistjes? Zijn er Normal Cures?

Welke Honden bouwen Puistjes?

Tiny pugs en adolescente Rottweilers niet zo goed investeren veel tijd in de ingang van de spiegel controleren voor maatschappelijk onaanvaardbaar hobbels maar even rassen kan worden getroffen met acne. Het wordt vaak genoemd op de kin in pups met beperkte haar zoals pugs, Dobermans, boksers, Rottweilers, Goede Denen en Duitse kortharige tips.

In sommige honden kan het veranderen in knapperig en jeukende en, hoewel de huisdier is in geen geval verantwoordelijk voor voedingsmiddelen scheepvaart op een snel food restaurant tijdens haar tiener jaren, en het is gewoonlijk eenvoudig tot zeer duidelijk met een mix van tijd-en reguliere medicatie, Ik zou graag een aantal opties te presenteren .

Hoe kan Canine acne worden behandeld?

De meest cruciale component van het beheer van acne bij uw hond is eigenlijk de eenvoudigste, terwijl het zal kiezen voor een klein beetje tijd elke dag. U moet een warme washrag verwerven en houden het op het gezicht voor een paar minuten en dan gebruik maken van een milde zeep om de kin te reinigen en verwijder alle van de pus.

Op deze positie de meeste dierenartsen zijn op weg om voor te stellen het wassen van het gezicht met benzoylperoxide en toepassing van een antibioticum crème.

In plaats van dat je kunt aloë vera gel direct na het wassen te gebruiken.

Aloë vera is gebruikt voor een paar duizend jaar en bovendien het doden van micro-organismen regelt ook eventuele schimmelinfecties en koelt de huid. U kunt een aloë vera plant te onderhouden en net afgesplitst een kleiner deel naar elke werkdag te gebruiken. Het groeit weer en is een heel stuk een stuk makkelijker (en veel minder duur!) Dan het krijgen van antibioticum in een buis.

U kunt ook proberen een kruidenthee gemaakt van brandnetel bladeren, maar u zult waarschijnlijk om de bladeren te krijgen dus het is extra van een hoofdpijn.

Als de puistjes is intens (krijgen een 2e mening over dit aangezien elke zits is waarschijnlijk om te zoeken ernstig tot een betrokken eigenaar) kun je een kruid te gebruiken om hulp zijn immuunsysteem procedure te verbeteren. Knoflook, Reishi paddenstoelen, Echinacea, en Cats Claw (een kruid uit Peru) zijn allemaal bedankt voor hun vermogen om het immuunsysteem te stimuleren.

Als u ervoor kiest om knoflook te gebruiken als een immuunstimulerend middel kunt u een persoon geven kruidnagel voor zowat elke £ 20. vet.

Wat kan ik doen?

Als de vervangende therapieën doen niet de klus te klaren wil je blik naar andere leidt tot van uw huisdier honden puistjes. Als het jeukt het zou eigenlijk een situatie van schurft en schrapen zijn zal het zeer weinig sigaar gevormd demodexmijten onthullen. U kunt proberen te zetten hem onder een zwarte mild en kan heel goed close up trekken een paar haartjes aan traditie voor ringworm. Als beide zijn negatief die u kunt uitproberen en cultuur de kin en zet het huisdier op een uitgebreid programma (misschien 8 weken) van antibiotica.

Wat transpireert als je gewoon over het hoofd zien? U hoeft niet te vrezen over uw pup klagen over haar sociale levensstijl, maar ze kan eventueel gewoon haar pus bedekte kin en wrijf het allemaal dan uw bank.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.