Heeft mijn hond nodig te hebben Haar tand geborsteld Elke werkdag?

Zowat elke dag?

Als uw hond heeft een enorme mond en zijn tanden zijn ver opzij afstand (als die mensen van Golden Retrievers, Labradors, Pit Bulls, en andere mensen), als hij behoudt zijn mond anders dan wanneer hijgen, en als zijn emaille zijn schaar sorteren en komen naast elkaar keurig aan de voorkant, hoef je niet te moeten vrezen veel over tandheelkundige aandoening en kan waarschijnlijk krijgen door met het geven van uw hond heel veel factoren om op te kauwen. De CET kauwt zijn gunstig, net als gewone Rawhide strips, touw speelgoed, of zelfs rauwe botten (ook al is er een compacte kans dat uw hond zou kunnen stikken op een sluiting als het breekt af. Geenszins voeden van uw puppy botten van steaks momenteel slash in bescheiden rondes, bescheiden botten zoals t-botten, of botten die splinter, zoals haan).

Als uw huisdier heeft een snelle bovenste of verminderd kaak en zijn email niet collectief te komen (zoals pugs, bulldogs, shihtzus, boksers en andere kortschedelige rassen), ademt hij door middel van een open up mond, of hij heeft een normale kaken, maar ze zijn erg klein en de tanden zijn veel te shut collectief (zoals de Maltese, Yorkie, Dwergpinscher, en enkele andere bescheiden rassen) dagelijks borstelen is essentieel voor de vorming van tandsteen, tandvleesontsteking, en de uiteindelijke voortgang van parodontale aandoening te voorkomen.

Hoe zit puppies?

Als je begint met een hondje en instrueer de zeer kleine man die elke dag borstelen is standaard zal het niet een uitdaging voor u om dit streven zowat elke werkdag te beëindigen. De grootste hoofdpijn in mijn ontmoeting is wanneer de eigenaren negeren de uitdaging totdat uiteindelijk het hondje is velen een lang jaar en het begin van parodontale ziekte wordt geïdentificeerd. Ze heeft een specialistische reiniging aan de slag, maar na dat noodzakelijk maakt elke dag poetsen en wordt het gebruik van de houder steken vingers of andere internationale objecten in de mond niet gemaakt.

Hoe te poetsen de tanden

Dus als je 1 van al die huiseigenaren die moeite hebben genegeerd, wat doe je dan? De eerste actie zal zijn om haar in voor een zeer goede scaling, ultrasone schrapen en polijsten nemen. Als er op dit moment zakken van infectie uw dierenarts kan eventueel adviseren ze op antibiotica worden gelegd en hebben haar speelgoed genomen afwezig rechts tot zaken glashelder up. Zoals eerder Zolang het glazuur zijn reinigen, maar het is aan jou om hen blijven zo houden. Als ze kleiner zette haar op een bureau, omdat honden echt het gevoel overweldigd als je leunt dan hen. De te beginnen met dag plaatst u uw vinger onder de lippen en geef haar een ton van lof. U kunt haar laten likken een kleine tandpasta off van het topje van je vinger gewoon gebruik gemaakt van om de smaak te krijgen. (Gebruik in geen geval tandpasta voor mensen want er is geen manier om het spugen en het zal haar buik overstuur.) Dont zorgen haar uit. Toelaten haar geur haar nieuwe tandenborstel (ik hou van de vinger tandenborstel simpelweg omdat een heleboel honden gevoel een stuk minder bedreigd door een vingertop in de mond) en geef haar een deal met, het onderhouden ervan een optimistische kennis. De up komende werkdag zette haar op het bureau helemaal opnieuw en toestaan ​​dat haar geur de tandenborstel, geef haar een klein stukje kaas of andere heerlijke handvat, en raak haar glazuur een klein meer. Het duurt ongeveer een week als je gaat geleidelijk, maar bij de finish van die tijd moeten ze echt toestaan ​​om het glazuur een geschikt reinigingsmiddel te geven.

Als je negeren dit probleem belabberde adem zal maar net een van haar complicaties. Haar tandvlees nog verder meer ontstoken en nog veel meer zakken van pus zal vestigen. Ze zal moeten vrij tanden, een pijnlijke mond, en uiteindelijk zal een zere buik en darm problemen hebben van het verwerven van al dat pus slikken. Toen ze eet de micro-organismen wordt geïntroduceerd in de bloedbaan en het kan op de bekleding van het hart (endocarditis) worden ingediend en kan uiteindelijk leiden tot hartfalen. De bacteriën worden ook gefilterd door de nieren en de lever, zodat ze ook problemen met die mensen kunnen hebben twee kritieke organen.

Er is een nieuw vaccin beschikbaar dat wil ondersteuning van haar strijd een aantal van de bugs die botverlies leiden, maar het vaccin en het kauwen speelgoed zijn geen excuus om niet te poetsen haar tanden. Als u niet in staat om het beheer van haar komen over een gedragstherapeut of trainer die graag met haar en onderwijzen u wat wenst te worden bereikt, zodat zij meer vatbaar zullen zijn en neem uw hulp. Dont kijken uit op de moeilijkheidsgraad of zij moet betalen voor het en ze zal uiteindelijk opgemaakt voor uw gebrek aan hard werken. Uw bescheiden mate verdient u!

Wat gebeurt er als je te snel tempo

Als je dit dilemma negeren slechte adem zal alleen een single van haar problemen. Haar tandvlees zal ontwikkelen tot zelfs extra ontstoken en meer zakken van pus zal verwerven. Ze zal moeten vrij tanden, een pijnlijke mond, en vroeg of laat zal een zere buik en darm problemen hebben het voorhanden hebben van al dat pus slikken. Toen ze eet de bacterie wordt onthuld in de bloedbaan en het kan op de bekleding van de coronaire hart (endocarditis) te worden ingediend en kan op een gegeven moment leiden tot congestief hartfalen. De micro-organismen worden ook gefilterd door de nieren en de lever, zodat ze ook kunnen hebben problemen met individuen twee kritieke organen.

Er is een nieuw vaccin te verkrijgen die in staat zal stellen haar vechten een aantal van de bugs die bot reductie veroorzaken, maar het vaccin en het kauwen speelgoed niet een reden om niet te poetsen haar email. Als je niet kan omgaan met haar verkrijgen van een gedragstherapeut of trainer die bereid is te werken met haar en je leren wat er moet worden afgewerkt, zodat ze extra vatbaar zullen zijn en neem uw hulp. Dont negeren de moeilijkheid of zij zal betalen en ze zal uiteindelijk opgemaakt met voor uw afwezigheid van inspanning. Uw kleine goede vriend verdient u!

Als je dit artikel hebt geïdentificeerd handig neem dan een minuut om het te delen op facebook of plaats deze op StumbleUpon zodat het veel meer bezoekers kunnen bereiken.

Category: Supplementen

Comments are closed.