Heeft Superior Voorafgaand aan U Borstel Uw Enamel

Ik ben een volwaardig gold card dragen, Iphone app Starbucks junkie. Ik geniet van koffie. Ik heb met plezier in een kopje koffie, want ik was zestien jaar oud. Het is normaal bijgestaan ​​commence mijn werkdag af met een minimale me tijd en heerlijk wakker werd mijn zintuigen met zijn heerlijke aroma. Nu dat ik meer volwassen en lees veel meer en veel meer onderzoek van de extra voordelen van espresso drinken Ik ben blij dat ik plezier in mijn kop van Joe. Een beoordeling schrijven toont in de Amerikaanse Hart-affiliatie Fast verkrijgen hieronder hoogtepunten Journaal alleen dat.

Veel meer Shots

Zie alle vijf beelden

American Heart affiliatie Swift Toegankelijkheid Journal Verslag â € ‘Research Highlights:.
â € ¢ Het consumeren van meer dan een kopje espresso per dag was verbonden met een aanzienlijk verminderd risico op een beroerte in een onderzoek van de Zweedse vrouwen van alle leeftijden
â € ¢ Minimaal of geen espresso gebruik werd in verband met een verhoogd risico op beroerte bij gals.
â € ¢ Wetenschappers waarschuwen dat het echt veel te vroeg om uw espresso consumeren gedrag aan te passen.

DALLAS, maart tien, 2011 â € ‘ consumeren veel meer dan een kopje koffie per werkdag was verbonden met een 22 procent tot 25 pct vermindering risico op een beroerte, in vergelijking met mensen die minder dronken, in een onderzoek gedocumenteerd in Stroke: Journal of the American Coronary Heart Association. Weinig of geen espresso gebruik werd gerelateerd aan een verhoogde kans op een beroerte in een onderzoek van 34.670 vrouwen van alle leeftijden (leeftijd 49 tot drieëntachtig) gevolgd voor een gemeenschappelijke 10.Four lang. Het kan ook het duurde niet lang om espresso-drinkgedrag te veranderen, maar de analyse moet de problemen van sommige meiden gemak, merkte de onderzoekers. De meisjes deel aan de lange-running Zweedse Mammografie Cohort, een epidemiologische studie naar de vereniging met dieet, levensstijl en ziekte vooruitgang. Alle dames zijn volledig vrij van hart-en vaatziekten en kanker bij aanvang al in 1997, toen ze antwoordde de maaltijden frequentie vragenlijst in het onderzoek geanalyseerd. Onderzoekers verzamelden gegevens over de voorwaarden van de eerste slag die bleek onder januari een, 1998 en 31 december 2008, door het koppelen van de werkgroep met het Zweedse Ziekenhuis Discharge Register dat bijna volledige dekking van de Zweedse kliniek ontladingen geeft. Onmiddellijk na correctie voor andere zaken gevaar was koffie gebruik betrokken bij een statistisch significant verminderd risico geheel beroerte, herseninfarct en subarachnoïdale bloedingen, Larsson vermeld.

Met slag om de trekker van het bereik een bepaalde arbeidsongeschiktheid in de Verenigde Staten, kan dit een zeer snel verbeteren om uw risico’s te verminderen.

Maar wat als het nuttigen van koffie en het verstrekken gezamenlijk konden worden vastgebonden?

Luister naar en verbinden met andere mensen staat al langer bekend om het verlagen van uw dreiging te sterven aan hart-ziekte. Geven, op dit moment aardig, en luisteren aandachtig naar iemand naast je hebt hersenen klagen al verhoogt onze cortisol niveaus.

In

een Ohio Point out College analyseren, echtparen belandde bood weinig blaren op twee gelegenheden. Voor de duur van de 1e gaan, spraken zij tot elke andere ondersteunend gedurende de volgende, hashed zij uit romantiek conflicten. De blaren nam een ​​werkdag langer te genezen na de 2e halte door en twee dagen langer in paren met hogere concentraties van woede. Wetenschappers geloven dat de lancering van endorfines verklaart het fenomeen.

Dus is het mogelijk om plezier in een heerlijke geur vol kopje koffie en ook het extra voordeel van het geven. Ja.

Satisfy Blended Offering â € ‘Je kunt beter van te voren van je borstel uw email. Blended verstrekken is het fantastische financiering oplossing voor koffie liefhebbers, verarmde espresso telers, en verdient brengt gelijk. Drink een kopje Blended leveren espresso, en u het uitvoeren van groot op veel concentraties. Je toevallig te hebben plezier met een aantal van beste berg ter wereld ontwikkeld geaccrediteerde natuurlijke en biologische espresso. U verzendt een bok een tas weer terug naar de kansarme gemeenschappen waar door uw espresso werd geteeld en geoogst. En je zou moeten investeren als veel als twintig% van uw espresso besteden budget in waardige triggers dit soort als daklozenopvang, dier reddingsteams, en helemaal gratis clinics. Blended verstrekken is een persoon van de grootste fondsenwerving suggesties te allen tijde, een vermogen voor sociale rechtvaardigheid, en een leverancier van echt fantastisch organische en natuurlijke espresso, alles in een.

I zou moeten zeggen dat mijn centrale doelstelling met Blended Aanbod, en voor mijn dagelijks leven in de basis, is om te helpen zo veel mensen als haalbaar doen fantastisch in deze omgeving. Ik heb echt het gevoel dat ik alleen zo kan veel doen als 1 bepaald persoon, maar als ik andere mensen kan toelaten sterk verbeteren van het geweldig dat ze presteren dan kan ik steunen vermenigvuldigen het geweldig in de hele wereld. Ed Orem – Blended verstrekken

Blended Geven. . . het kan zijn ‘Geweldig om te consumeren’ in een veel meer methoden dan een persoon! Met dat ik heb gekocht om te gaan krijg je een kop van Joe.

Category: Dieten

Comments are closed.