Heeft Tandpasta Adres Acne?

Tandpasta is het meest meestal toegepast als locatie behandelingsmethode voor acne puistjes. Whiteheads zijn met name ontvankelijk voor aa tandpasta behandelmethode omdat droogt ze snel en vermindert irritatie. Een geheel boven de ervaring benadering tandpasta is geen goed idee omdat zou het eveneens ernstig zijn voor drogere gebieden zoals de wangen en kaaklijn.

toepassen tandpasta om puistjes te behandelen werkt omdat tandpasta is krachtig in het absorberen van olie. Hierdoor kunnen stoppen nieuwe puistjes en helpt opdrogen recente. Veel mensen krijgen een vergelijkbaar effect hebben op door het mengen van zuiveringszout met drinkwater en uitvoering van die lastige puistjes.

Gebruikmakend van tandpasta op de behandeling van acne is een geschikt vervolg, maar niet zomaar een tandpasta zal doen. U kunt moet hebben om een ​​echte tand ‘plakken’ en niet de gel soort gebruiken. Ook moet je niet merken dat whitening of bleken invloeden garanderen gebruiken. Deze hebben waterstofperoxide en kan verbranden van je huid. Je moet ook sturen duidelijk uit kaneel of roze-gekleurde tandpasta.

toepassen van tandpasta tot acne is vrij eenvoudig. Was je gezicht en handen volledig, dan deppen een compact volume van tandpasta op elk puistje ‘s nachts vlak voor matras. Ga weg het op, zelfs al heb je rust. In de ochtend, was het af. Dit kan gedaan worden een aantal gevallen een 7 dagen om te helpen de snelheid van de zits therapeutische procedure.

Tandpasta is krachtig in het beheer van acne bij sommige personen, maar in andere landen is het gewoon veel te hard. Herkent u uw puistjes verergeren, of bouw je rode, droge of jeukende plekken of voelen pijn waar het werd gebruikt, stop dan genezen. Tandpasta is niet voor een langere periode praktisch als een acne behandeling als het brandt je poriën en de huid.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.