Heeft Tandpasta Ondersteuning Treat Puistjes?

Hoewel het misschien niet glimp het, de poriën en de huid op het gezicht is bekleed met compacte gaten erkend als poriën. Deze poriën mysterie talg, een olieachtige stof die de huid vochtig houdt. Als de poriën en de huid werpt zijn buitenste lagen, kan de talg mengen met de nutteloze huid en blokkeren de poriën. Zodra de poriën geblokkeerd, kan de talg microben haven, die de huid rood worden en zwellen triggers.

Verschillende tandpasta bevatten triclosan, dat gebruik gemaakt van te ontdoen van microben. Dit zou een van de verklaringen tandpasta heeft een track record verworven als een puistje therapie.

Verschillende tandpasta ook bestaan ​​uit menthol of alcoholische dranken, die de huid kan uitdrogen en de hoeveelheid talg bestaande verminderen. Toch kan het een te veel drogen uitkomst te hebben.

Tandpasta kan ook functioneren als een kleimasker kan heel goed, het drogen van het puistje uit en het opvangen van de olie in.

Hoewel tandpasta misschien niet uw plek remedie te schakelen als een succesvolle puistje remover, het heeft wel wat mogelijkheden voor het omgaan met zits. Toch zijn er een paar methoden die je echt moet houden aan als u gebruik maken van tandpasta voor een puistje:

• Gebruik geen whitening tandpasta. Deze bestaan ​​uit waterstofperoxide, die kan uitdrogen van de huid veel te veel en in feite hebben een vervelende invloed op het puistje.

• Gebruik een witte pasta. Gel tandpasta niet de energieke componenten die nodig zijn om een ​​puistje krimpen bevatten.

• Voor de grootste resultaten, gebruik tandpasta een Whitehead. Dit is wanneer een puistje zijn grootste hoogte bereikt heeft, en wanneer de tandpasta zal het meest nuttig zijn.

• Tandpasta werkt het beste als het wordt toegepast nachts en heeft tijd om het puistje drogen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.