Heeft Tandpasta te ontdoen van acne?

Zits is een vorm van huid probleem dat verstopte poriën veroorzaakt. Deze verstopte poriën vervolgens blijken te zijn ontstoken en vorm mee-eters, whiteheads, puistjes of pukkels zijn. Vaak paars en ontstoken, kan acne leiden tot grote gevoel van eigenwaarde problemen en waarschijnlijk vertrekken littekens indien onbehandeld.

Mannen en vrouwen hebben geloofd al tientallen jaren dat tandpasta productief is in het beheer van acne. Er is enige waarheid in deze gedachte, toch, wat ooit-zits voorkomen macht tandpasta heeft, doet dat ook het in bezit huid vervelende verbindingen. Bijvoorbeeld, tandpasta uit fluoride. Als fluoride is uitstekend voor de tand, het is echt niet zo uitstekend voor de huid, het creëren van ongemak en zelfs nieuwe vlekken te soort.

Sommige ingrediënten in tandpasta vertonen duidelijk garantie voor puistjes slachtoffers. In werkelijkheid volgens MedicineNet, natriumpyrofosfaat steun elimineren calcium uit de tanden, zodat kan dit als goed doen om de huid. Als er ook veel calcium stroom in de poriën en de huid, zou je moeite hebt huidcellen voortdurend loslaten snel genoeg, waardoor verstopte poriën en irritatie. Dus, kan een component die is gericht op en verwijdert calcium slechts een ding doen om acne te bestrijden. Andere componenten die mogelijk van invloed nemen sorbitol en siliciumdioxide. Deze elementen zijn schurend en macht hulp om de huid te exfoliëren. Baking soda is een verdere ruime tandpasta component die functioneert als een peeling.

Niet zomaar een tandpasta zal het werk doen in de strijd tegen acne. Wilt u deze remedie strategie een poging te geven, selecteert u een buis van eenvoudige witte tandpasta. Het moet een mint smaak en niets hebben helemaal anders. Blijf uit de buurt van whitening tandpasta met peroxide, gels of kaneel op smaak gebrachte merken. Elk van deze kan de huid en leiden tot meer puistjes verder irriteren.

implementeren van tandpasta voor acne procedure is vrij eenvoudig. Na het reinigen van je gezicht gebied en klopte droog, locatie een compacte schar van tandpasta op je vinger. Gebruik de tandpasta om eventuele puistjes u wilt zich richten op met deze therapie. Laat zowat elke locatie de lucht drogen. Laat de tandpasta op tot morgen, dan afspoelen met warm h2o. U kunt deze remedie herhalen zo algemeen als noodzakelijk, maar als u een nieuwe ongemak detecteren, onmiddellijk stoppen met het gebruik.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.