Heeft Vitamine B5 Bijstand Overcome Acne?

Dr Lit-Hung Leung gedrukt de definitieve resultaten van zijn onderzoek naar de effecten van vitamine B5 voor acne in 1995. De basislijn van de evaluatie was dat de mega-doses van de vitamine genezen acne en verminderde porie dimensie. Zijn theorie was dat zonder de grote dosis vitamine B, de lichaamsbouw kon niet vetten grondig metaboliseren. Dit leidde tot veel olie in de huid, waarbij de poriën verstopt en veroorzaakte acne. Zijn onderzoek verscheen op volwassen mannen en vrouwen die tien gram vitamine B5 zowat elke werkdag (1,000 pct van de USDA raadzaam dag-tot-dag toelage) nam. Zijn succes bevestigd dat acne begon opruimen binnenkant van een 7 dagen van de aanvang van de remedies.

Maar vitamine B5 is gezond en wel, wanneer genomen in mega-doses, kunnen er bijwerkingen zijn. Deze omvatten buik irritatie, diarree, verhoogde eetlust, gesprongen lippen en, in zeldzame omstandigheden, haaruitval. Beetje bij beetje verhogen van uw dosering van vitamine B5 is slechts een manier om het mogelijk maken voor je hele lichaam aan te passen aan de verhoogde dosering. Ook moet u de vitamine te kiezen met maaltijden, die elke maag irritatie moet verminderen. De vitamine is oplosbaar in water, zodat het niet te houden op dat het in je lichaam te ontwikkelen om giftige graden.

Alle B vitaminen zijn belangrijk in het behoud van een gezondere huidskleur. Ze helpen ook het verminderen van zorg, wat handig is bij het streven om puistjes uitbraken te stoppen. Anders dan vitamine B5, vitamine B3 en B6 zijn ook aanbevolen voor acne-patiënten, ook al standaard doseringen zijn aanzienlijk lager dan wat Dr Leung beveelt in zijn onderzoeken.

Hoewel Dr Leung onderzoeken bevestigd gunstig succes, is er niet heel veel van langere-termijn studie volbracht op zijn theorieën geweest. Zeker een aantal mensen hebben geprofiteerd van de vitamine behandeling, maar andere internetsites waarschuwen voor de risico’s van mega-dosering. De grootste factor te doen is advies in te winnen van je huid arts over uw behoefte om te beginnen gebruik te maken van vitamine B5 voor acne te genezen. Hij of zij kan chatten met je over de gevaren en de voordelen en let op uw situatie als u steeds de therapie.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.