Heeft voeden met vet voedsel items Breng over acne?

Doe dat niet te eten!

‘Je moet niet echt dat ijs product of die mensen frites en vooral die pizza verbruiken als u wilt uw zits om afwezig te gaan’, beweert uw goede vriend. Hebt u op elk gewenst moment luisterde naar alles wat samenhangt met dat? Is je partner juist? Doen vette voedingsmiddelen, zoals frites, chips en pizza resultaat in zits?

Laat ons Verkrijg de Real Scoop op vettig eten spullen en puistjes

Deskundigen hebben uitgevoerd hun beste studie en deze werkdag vette maaltijden zijn niet in staat om wetenschappelijk worden opgericht om een ​​voorsprong op van acne uitbraken, als een zaak van de waarheid, hebben geen voedsel toonden geen relatie met uitzondering van 1 voedsel groep. Het eten spul team dat heeft geopenbaard verergeren of induceren zits breakouts is voedsel items uit de zuivel-groep: melk, kaas, yoghurt, ijs en enkele anderen. De oorzaken hiervoor zijn niet volledig erkend, maar het kan een ding te maken met hormonen gezien het feit dat hormonen zijn de belangrijkste boosdoeners voor acne breakouts. Hebben

Als deze verschillende hormonen (androgenen) varieert verhoging van het menselijk lichaam de talgproductie toeneemt. Dit teveel aan talg vervolgens mengt met levenloze huidcellen en stekkers de haarfollikel resulteert in een Whitehead, mee-eter of zelfs alleen maar een goeie ouwe vuurrode bult.

Misschien etenswaren niet leidt tot acne, met uitzondering van zuivel producten, maar het is wetenschappelijk aangetoond dat de spanning leidt tot puistjes breakouts. Daarom zou het verstandig zijn om te kijken hoe voedsel beïnvloedt onze stam niveaus. Levensmiddel dat grote in overtollig vet en suiker hebben een hoeveelheid van ongunstige resultaten op het lichaam en geest. Gewichtstoename is een van de voordelen van een grote calorie dieet plan en momenteel obesitas leidt tot emotionele stress. Het gebruik van voedingsmiddelen met een hoog vet en suiker ook de hersenen stoppen met functioneren op de best mogelijke stadia en elke keer dat een persoon niet in staat om duidelijk te overwegen stam wil consequentie.

Als de geest vertroebeld je gevoelens kunt dwalen en je kan eventueel beginnen om items die niet ernstig zijn te overwegen. Voor iemand die eerder kwetsbaar voor gedachten die melancholie en waarschijnlijk een beetje paranoïde zijn zal dit een grote hoeveelheid spanning veroorzaken. Angst verhoogt hormoon graden in het hele lichaam en dit triggers te veel talgproductie. Dit is met name onwenselijk voor jongere personen met een recente zits moeilijkheid maar jonge volwassenen en volwassenen die gevoelig zijn voor acne zijn kan ook kennis een puistjes uitbraak als een resultaat van aanzienlijke spanning varieert.

In het kort is het reëel dat vettige maaltijden met uitzondering van zuivelproducten hebben geen invloed op acne, maar het verkeerde voedsel zal een impact hebben op ons potentieel geschikte ideeën voelen zich nog meer impact op onze emotionele correct zijn en zorgen concentraties. Het is wetenschappelijk getest die zorg resulteert in acne door hormonale verbeteringen groeiende talgafscheiding.

Category: Gezond eten

Comments are closed.