Helpen om zich te ontdoen van puistjes

Acne gebeurt er als de poriën verstopt raken door dit soort punten als nutteloos poriën en de huid, olie en micro-organismen. Indicatoren van acne te nemen puistjes, roodheid en mee-eters, die zich kan manifesteren op het confronteren en het systeem. Acne omstandigheden kan de selectie van mild, met een aantal puistjes hier en daar, tot significante, met pukkels maskeren meeste ervaring of elementen van de lichaamsbouw. Genezing van zits kan selectie van huishoudelijke behandelingen om over-the-counter remedies voor de huid arts-goedgekeurde geneesmiddel.

Reinig uw ervaring 2 keer van dag tot dag, in de vroege ochtend en ‘s avonds. Gebruik een milde cleanser die grote chemische, lotions of kleurstoffen, die nog meer kunnen verstoppen de poriën niet bevat. Kijk voor soorten die zeggen niet-hypoallergeen en drinken op waterbasis meestal nogal van olie-of petroleum-based. Ook herinneren wanneer het reinigen op warme H2O en milde slagen gebruik te wassen en interessante water te spoelen. Op geen enkele wijze wrijven of boenen, als dit uw poriën en de huid kan verergeren.

Toner is een cruciale actie in uw plan, want het zal zich te ontdoen van overtollig talg en er residuen rond na het schoonmaken. Als u overwegend acne, overweeg het gebruik van een toner met salicylzuur, die zap-puistje leidt tot bacteriën ondersteunt. Als u geneigd om pure koopwaar, toverhazelaar is een grote organische toner en kan worden ontdekt bij de meeste drugs en de algehele gezondheid retailers.

Als je een praktijk van knijpen of te selecteren op je puistjes en pukkels, ophouden nu. Popping puistjes verkoopkansen om extra huid verwondingen en littekens. Het kan ook leiden tot meer infecties van de bacteriën op je vingertoppen, dus belangrijkste om versterkt roodheid en ontsteking. Dus de volgende keer dat je de drang om te kiezen, maar een product dat salicylzuur op de ruimte bevat schar en loop afwezig. Als een typische regel, behoud je handen van je confronteren.

Zorg ervoor dat u ontvangt tal van snooze, zodat uw poriën en de huid is in staat om te verjongen en alleen te regenereren. Slumber voorwaarden veranderen van individu tot man of vrouw, maar overal 6-8 uur moet genoeg zijn. Ook in gedachten om alle ruimen make-up voordat u naar matras, zoals slapen met het op je gezicht kan leiden tot puistjes en mee-eters. Uiteindelijk, pas uw kussensloop op zijn minst wanneer een 7 dagen, als je kussensloop pikt bacteriën uit je huid.

Als je voor een langere tijd haar, kans groot dat u zou kunnen worden op grotere kans op acne. Haar dat valt op de confrontatie of op je rug kunt oliën die de poriën kunnen verstoppen en begeleiden om acne te dragen. Als je wel lange haren en zijn van plan te blijven zo houden, houd het uit je ervaring en bind het terug wanneer u slaapt.

Net als bij de rest van je hele lichaam, je huid nodig heeft vitaminen en mineralen te worstelen uit micro-organismen en blijf in balans. Zorg ervoor dat je de inname van veel vers fruit en groenten die vitaminen hebben dit soort als A en C, samen met mineralen zoals zink, een antibacteriële factor die kan ondersteunen vechten tegen acne. Het kan misschien ook helpen om een ​​multivitamine elke dag te verwerven om te verzekeren je menselijk lichaam ontvangt geschikte voeding. Zorg ook zeker drink minstens acht brillen van drinkwater elke dag, zoals het drinken van water is belangrijk om de hydratatie van uw huid en uw algemene gezondheid.

Hoewel het een fantasie die met chocolade en vette maaltijden vooruitzichten voor acne, is er enige waarheid aan de achterzijde van het. Dit is alleen te wijten aan het feit sommige personen zullen eten deze voedingsmiddelen en laat hun armen te komen in gesprek met hun deal met, waardoor voor de oliën en vetten aan hun poriën te openen. Als je eet een vettige hamburger of candy bar, schone armen juiste onmiddellijk na en check-out en blijf weg van het maken van contact met het voedsel om uw deal met.

Wanneer acne te behandelen thuis, sommige kunnen mogelijk veel te heftig voor over-the-counter merchandise. Zelfs matige puistjes zou kunnen noemen voor een behandeling voorschrijven. Als je last van je puistjes en hebben alle selecties uitgeput, ziet een huid arts, die de leads kan meten en meest effectieve behandeling plannen voor uw duidelijke poriën en huidtype.

Category: Dieten

Comments are closed.