Herbal Remedies voor snurken End

Als u verstopt van allergische symptomen of een kille, kunt u de initiële overwegen het werken met een verdamper of luchtbevochtiger in huis als je naar slaap. Het toevoegen van eucalyptus of pepermunt druppels in de verdamper of luchtbevochtiger zal extra hulp bij het openen van uw luchtwegen hoewel je snooze te helpen verlichten snurken. Een andere truc is om door te gaan om een ​​fles marjolein olie open in de kamer te houden. Je moet dit recht niet van toepassing op uw huid, maar in plaats daarvan blijven de pot geopend naast uw bed meteen. Voor ideale eindresultaat, laat de pot open gehouden gedurende tenminste een uur voor je post onder de handvatten.

honing en gember zijn ook een superieure combinatie collectief zodat je uiteindelijk snurken. Het consumeren van een gember-gebaseerde thee met honing voor het slapengaan zal vacht ondersteunen je keel, en ondersteunen ook fungeren als een decongestant.

Natuurlijke anti-snurken tabletten zijn samengesteld uit biologische enzymen en kruiden die zijn gericht op het verminderen van neusverstopping. Er zijn verschillende kruiden-pillen op de markt nu, een groot aantal van die hebben een combinatie van Echinacea, Fenegriek en andere kruiden, evenals een mix van enzymen om te helpen openen van uw luchtwegen. Door het openen van de luchtwegen, stellen u in staat zich te ontdoen van snurken – die over het algemeen afkomstig uit je neusholte. Typisch, het hebben van een tablet van 50% uur vlak voor matras tijd in staat zal stellen te verlichten snurken de hele nacht de tijd, maar om meer ondersteuning van het systeem, waarbij een neusstrook gedurende de brug van je neus zal helpen behouden de neusholte zeer duidelijk en open te stellen.

Neussprays omvatten doorgaans zeer soortgelijke elementen te snurken, en zijn gericht op het proberen om je neusholte zeer duidelijk te houden door de avond. Naast neussprays, kunnen sommige sprays worden toegepast bijzonder minder dan de tong. Toepassing van hen onder de tong wordt de bijstand je hele lichaam nemen van de kruiden sneller en zal de exacte effectiviteit hebben als specifiek van toepassing zijn op de neus.

Kruiden zijn een geweldige manier om veel populaire kwalen te verlichten, aan de andere kant, als je door vanuit stilstand apneu (als je stopt met ademen in je slaap, samen met ernstig snurken) je nodig hebt om te zoeken naar een snelle zorg met een arts. Terwijl sommige van deze kruiden zou kunnen werken voor sommige mensen, iedereen is divers en absoluut iedereen anders om verschillende kruiden reageert. Als u ontdekken dat geen van deze behandelingen functioneren, zou je willen overleggen met een kruidendokter om tal van natuurlijke mogelijkheden of een arts te bespreken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.