Herkennen hoe gids kan invloed hebben op uw gezondheid

Wat zijn de Welzijn effecten van blootstelling aan lood?

Direct is een organisch metaal dat is gevestigd in een breed scala van wonen en werken-geassocieerde producten, zoals verf, batterijen, wat speelgoed en design levert. Bij blootstelling aan een gids met de huid te spreken, slikken of inhaleren, het wordt om een ​​toxine binnenin het systeem. Er zijn tal van situaties van toxiciteit gids geweest in volwassenen en de kleintjes in de Verenigde Staten. Zelfs ongeboren baby’s zijn blootgelegd beïnvloed door blootstelling aan lood via de moeder. In de VS worden 310.000 kinderen tussen een en 5 decennia achterhaald blootgesteld aan onveilige niveaus van lood op jaarbasis.

De gevaren van Guide

Bij blootstelling aan een grote totaal van begeleiden in een korte tijdsperiode, dit is erkend als acute toxiciteit. Bij blootstelling aan direct in bescheiden hoeveelheden over een zeer lange periode van tijd, deze wordt erkend als persistent toxiciteit. Bij lood in in het menselijk systeem, ontvangt gedispergeerd in het menselijk lichaam. Het kan leiden tot vernietiging van uw karmozijn bloedcellen, waardoor het moeilijk voor zuurstof naar andere organen en weefsels die hebben om het te krijgen. Dit zet vervolgens in bloedarmoede.

Kinderen en directe blootstelling

Lood publiciteit teweeg kan brengen algehele gezondheid problemen, vooral bij jongere kinderen. Lood is giftig voor iedereen, maar bij ongeboren baby’s en jeugdige kleintjes zijn blootgelegd aan het, kan het wellness problemen groter zijn. De oorzaak is omdat hun toenemende lichamen gevoelig voor directe absorptie en retentie. Sommige van de symptomen van acute toxiciteit gids bij kinderen te betrekken:
Coma
Ataxie
Dying
Convulsie
Hyperirritability
Stupor

Als blootgesteld te begeleiden voor langere intervallen van tijd, kan het leiden tot nadelige welzijn uitkomsten, samen met een verminderde botten en spieren vooruitgang, slechte spiercoördinatie, spraak problemen, vertragingen in de verbetering en schade aan het zenuwstelsel, de nieren en het luisteren naar.

Volwassenen en begeleidt Exposure

De neurologische resultaten die volwassenen zullen getuige wanneer blootgesteld aan lood zal variëren. Onderzoek aanwezig dat kinderen met ADHD die worden blootgesteld aan direct zijn extra zeer waarschijnlijk naar volwassenheid ADHD hebben. Terwijl oudere mensen dezelfde gezondheids-en fitness gevolgen als kinderen getuige kon zijn, de drempel voor volwassenen is vaak groter. Sommige van de bijwerkingen van gids publiciteit bij oudere mensen te betrekken:
Depressie
Hoofdpijn
Temper schommels
Verminderd libido
Verminderde handvaardigheid
Verminderde cognitieve efficiëntie
Vermoeidheid
Impotentie
Duizeligheid
Prikkelbaarheid
Malaise
Lethargy
Concentratiestoornissen
Verminderde reactietijd
Minimaal IQ-scores
Paresthesie

In krijgen bij publiciteit te begeleiden, het is echt van cruciaal belang om te weten wat er in de materialen die u koopt en gebruik, met name de ontwikkeling van materialen.

Category: Supplementen

Comments are closed.