Hernieuwbare bosbouw – Een overvloedige bron van elektriciteit en welzijn zorg.

Deze dag zijn we verspillen miljarden pond op haas brein kracht ontwikkelingsstrategieën zoals wind-vermogen etcetera. dat kan alleen het genereren van een klein deel van onze kracht vereisten op sterkte prijs aan het land.

Voor duizenden lange tijd 1 van ‘s werelds grootste en meest multifunctionele elektriciteit bronnen is hout geweest. We hebben onvoldoende grond in het Verenigd Koninkrijk zelfs een deel van onze in het algemeen behoefte aan macht geven, maar we hebben de technologie om de grondstoffen uit landen geïmporteerd met aanzienlijke land delen en bescheiden vitaliteit wil.

Sommige wanneer weer gebruiken een onderzoek werd uitgevoerd in de noordelijke staten van de Verenigde Staten uitgevoerd, waar abt. tien, 000 hectare van pinus elliotti (American Slash Pine) en Pinus palustris (Extended blad grenen) werd ontruimd, in de standaard manier, als deel van een on-rubriek beheerd programma hout. Algemeen de plaats zou meteen opnieuw geplant maar vanwege de sector worstelt extreme kritiek en een on-waarschijnlijk marketing campagne, door Buddies van de Aarde en dergelijke, werd vastgesteld om het te verlaten op zich om te zien welk resultaat er was op een langere termijn.

Om dit af van de vloer was ruwweg overgedragen aan de onderliggende zaden die de streek bezaaid met stam wortel bases en de standaard zetten bosbouw resten los. Het leek verschrikkelijk en het hele gebied werd gefotografeerd van een assortiment van vooraf ingestelde punten.

Een 12 maanden later werd opnieuw bezocht, en het nog steeds verschrikkelijk leek, maar struiken en jonge boompjes hadden begon te vestigen op hun eigen natuurlijk . Je zou gemerkt hebben dat dit low-stadium flora had dieren en insecten in het algemeen niet ontdekt in het diepe woud leefgebied en de herten en roofvogels aangetrokken had, in plaats van gelukkig weer gevonden naar het aangrenzende bos onaangeroerd. De meeste mensen realiseren zich niet dat de het grootste deel van de dieren niet kunnen wonen in diepe bossen, de grond bestaat uit overwegend zure dennennaalden met minimale voedingswaarde. Het kristalheldere beekjes zijn precies dat vooral vanwege hun opvallend zure moeder natuur die minor dagelijks leven ondersteunt.

Het bleef in acht te nemen, gedocumenteerd en gefotografeerd zowat elk kalenderjaar over een periode van 15 jaren. De jonge boompjes uiteindelijk domineerde en de geminimaliseerde licht belemmerde de voortgang van de vloer te beschermen vegetatie en struiken. Het is onvermijdelijk dat de fauna op maat, herten en roofvogels terug, andere dieren verplaatst naar meer geschikte habitat. Op dit moment, 20 jaar later, zie je alleen een aantrekkelijk bos, zonder duidelijk bewijs van persoon knoeien. Precies hetzelfde gebeurde op een aangrenzend gebied van weide, die werd opgenomen in de authentieke onderneming. Op het moment dat de grazende dieren werden verwijderd van het bos geleidelijk ontvouwen en dit land is nu veranderd in deel van de identieke bos, zij het nog veel veel langzamer. Hier zou je observeren, zijn er een aantal verschillen in de bouw van vooruitgang, vooral als gevolg van de bodem, die was bevrucht door veel generaties van vee.

Ik woonde een conferentie in New Orleans bij de laatste aspect van 1999 en een bijzonder van de sprekers was dr. Patrick Moore van het Bos Alliantie van British Columbia. Was deze meneer oorspronkelijk een hevige tegenstander van beheerde bosbouw, toen hij lid van Pals van de Aarde was. Hij ervoer omdat verricht vergelijkbare observaties van beheerde bosbouw opdrachten allemaal meer dan de aarde en was nu de indruk dat houten, als hernieuwbare grondstof, was de oplossing van de beslissing, als alternatief dan fossiele brandstoffen, petrochemische stoffen en dergelijke. Houten is een bijzonder van de meest flexibele oneindig hernieuwbare bronnen die we hebben. Afgezien van de evident structurele en papier in dienst heeft, kan haar abiëtinezuur inhoudelijk materiaal (ca. negentig%) worden omgezet in iets van brandstoffen, voorgeschreven medicijnen, ontsmettingsmiddelen, verf, lijm, natuurlijke vitaminen, anti-corrosieve stoffen, zelfs levensmiddel (cholesterol verlagen margarine, eten smaken en zo verder.) en aanzienlijk in nieuwe vormen van geneesmiddelen.

Processen dit soort als pelleting en houtsnippers gebruik de vooraf afvalhout van takken en wortels als benzine in eerder kolencentrales. In het scenario van houten gebruikt voor kraftpapier generatie alleen de cellulose deel nodig is. Dit komt neer op ongeveer 55% met een vloeibare deel van over 45% meeste wat vroeger ongebruikt. In 2003 maakte een Britse wetenschapper Chris Edgecombe een benzine toepassing van dit materiaal gemengd met talrijke, eerder verkwisten, plantaardige vetzuren op te treden als een fall-in vervanger voor belangrijke minerale olie voor vitaliteit uitvoer. Het was echt effectief, niet-vervuilende, niet-giftig en samen met houten chip verminderde de uitstoot van de vorige kolencentrales in een klap.

Zoals in het begin helaas, vanwege de beperkingen van plaats In het Verenigd Koninkrijk, kunnen we niet verhogen voldoende hout om een ​​papierpulp en gelieerde sector te ondersteunen, dus de meeste van onze naaldhout wordt alleen gebruikt voor timmerhout. De uitzondering is een wat klein aantal hardhout bomen, die kan worden gebruikt voor hoge top kwaliteit fineer. Het is niettemin een coronaire hartverscheurende conclusie snijden beneden deze boom en er zou een zeer dwingende doel (dit soort als starre montage en verbreding enzovoort. Of meer algemeen beschadiging of ziekte.) Want eerder genoemde vergelijkbare oorzaken, zou een beheerde aanzienlijke hoge kwaliteit trage uitbreiden hardhoutboom management programma een uitstekende gedachte


Samenvatting

Sinds 1 man liep op twee benen hout is opgewarmd ons asiel, gekookt onze maaltijden, ontwikkelden onze huizen en schepen en gedreven onze industrie. Ten tijde van de industriële revolutie houten werd voornamelijk gewijzigd door kolen en daarna nog met olie. Afgezien van papier, een aantal schepen en vakwerk structuren hout werd gezien als de brandstof van gisteren bij de halte van de 18e eeuw.

Aan het begin af van de twintigste-eeuwse houten werd blootgelegd aan vetzuren presenteren voor coatings, lijmen en smeerolie om af te spreken met de behoeften van de nieuwe techniek.

Naast bomen die onbesneden was gebleven ervaren aangekomen op hun maximale limiet van koolstof absorptie en hun impact als de longen van de wereld aan het afnemen was. Wat nodig was, was een procedure van beheerde bosbouw om ongekookt materialen leveren, maar op exact hetzelfde moment dat de vernieuwing van de normale gang van zaken van koolstof absorptie vereist is voor het welzijn van de mensheid. Dit lijkt een waarheid gemist door mensen die kritiek hebben gepland en beheerde bossen zijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.