Het begrijpen van Acne Leidt tot en State-of-the-art Dermatologie Solutions

Teach Door jezelf op Acne Zal veroorzaken Vlak voor krijgen van een behandeling

Je kan heel goed hebben uitgeprobeerd veel merchandise en natuurlijke schoonheid bedrijven zonder het bekijken van de aanpassingen die u wilt.

Zoals veel mensen, je naar alle waarschijnlijkheid overwegen die puistjes eindresultaat van de buitenkant vuil dat vast komt te zitten in de poriën. Dit is het standpunt van de mensen vandaag de dag hebben als ze gaan per product of dienst snel na merchandise.

Toch zits wordt veroorzaakt door tal van factoren functioneren naast elkaar. So.it is belangrijk voor de gehele foto van uw situatie te begrijpen

Het grootste procedure werkwijze voor acne doel meer dan een induceren.

je poriën en de huid Could Be creëren Pore Verstoppingen

Niet alle poriën blokkades ontstaan ​​door vuil uit het ecosysteem. Dit is belangrijk om te herkennen. Soms dode huidcellen of keratine deposito’s zal deze openingen verstoppen. Deze types van deeltjes blijken uit binnen gewoon je poriën en de huid.

Als uw olie klieren zijn vrij energiek, dode cellen en andere deeltjes samen met de olie te reizen als het wordt uitgevoerd als gevolg van de poriën. Dit is de reden waarom chronische puistjes meestal verbonden is met een vette huid.

Als je je gezicht gebied wassen religieus en hebben zelfs nu puistjes, je naar alle waarschijnlijkheid hebben fysiologische poriën en de huid zorgen. Keratine deposito’s en het vergieten van huidcellen in de folliculaire voering zijn beide gewone voorvallen. Sommige mannen en vrouwen hebben onregelmatige mobiele levenscycli. Dit zal resulteren in hun huid om deeltjes veel meer ontwikkelen zich gewoonlijk.

Dit soort problemen kan mogelijk aantonen waarom reinigingsmiddelen en andere meer dan de teller oplossing kon dat niet productief zijn voor u.

Hoe Hormonen bijdragen aan puistjes

In sommige mannen en vrouwen, hormonale schommelingen kunnen een verklaring voor hun alomtegenwoordige zits zijn. Superior evels van androgenen in de bloedbaan zal de olie-klieren te stimuleren. Dit zal ertoe leiden dat zij groter worden en veel energieker.

Als olie wordt voortdurend blijven onthuld uit de poriën, zullen het samen moeten levenloze cellen en ander vuil. Dit zal leiden tot diepe blokkades die verhoging te geven aan puistjes.

Wat doet Micro organisme te maken hebben met puistjes

Mensen met acne hebben extra microben in hun poriën en de huid dan al die zonder zits. Deze micro-organismen genaamd P. Acne die gedijt in talg van de huid. Geblokkeerde huidporiën zal de olie verleiden, stoppen verlaten via de poriën. Dit maakt een groot ecosysteem voor de micro-organismen om te gedijen en zich vermenigvuldigen.

Je immuunsysteem procedure wordt gecreëerd om buitenlandse indringers te identificeren en aan te vallen hen. De bacterie zal een ontstekingsreactie die leidt tot de puistjes zijn om grotere te krijgen induceren. Samen met roodheid, pijn wordt soms ervaren.

De ontstekingsreactie kan resultaat eindigen in tranen in de follikel. En dit zal de huid vraagt ​​om littekenweefsel te bouwen

Wanneer moet echt een dermatoloog voor acne zie je?

Als merchandise en betrouwbare hygiëne niet dienen om en u merkt signalen van irritatie, dan is het tijd om een ​​huid arts te zien.

Het negeren van de situatie zal niet helpen. Intense vormen van acne gaat niet afwezig op zijn eigen. Wanneer de huid geïnfecteerd raakt, zal het littekens vestigen. En dit zal nog ingewikkelder te pakken

Dermatologie Verbeteringen voor innovatieve Puistjes Behandeling

Tal van mensen zijn alleen gemeen met acne producten. Ze zijn zich niet bewust van veel hoger ontwikkelde behandelingen die er zijn ontworpen door middel van dermatologie. Deze zouden nemen laser en zachte therapieën.

Hoewel dit klinkt een weinig grote tech voor de poriën en de huid, kan het succes heel spectaculair. Dit is voor de reden dat ze een gedetailleerde aanpak van het beheer zits leidt.

Bovendien zijn deze poriën en de huid systemen zijn in wezen veiliger dan orale medicatie. Ze gebruiken elektrische stroom in plaats van stoffen. Chemische stoffen reizen in de bloedstroom en kan een invloed hebben op andere weefsels en organen.

geneesmiddelen op recept, lasers en lichtgewicht behandelingen hebben de capaciteit om de fysiologische pakken veroorzaken intense acne

Hoe werkt Laser functie Voor Acne

Laser elektriciteit kan een impact hebben op de huid op andere niveaus in vergelijking met producten en oplossingen. Het is een stuk ruimer in het kader daarvan wordt gericht op meerdere triggers op dit moment. Een laser techniek voor acne zal het bereiken van de volgende:

1) wissen diepgewortelde blokkades

2) elimineren bacteriën

3) verbranden afwezig de buitenste laag van de olie-klieren

De olie-klieren zal ontwikkelen tot compacter en scheiden minder olie.

Huid arts zal moeten laservermogen golflengten die onschadelijk zijn voor etnische poriën en de huid te gebruiken. Donkerder poriën en huidtinten zijn geneigd om oververhitting, littekens en hyperpigmentatie. De 1064nm golflengte van de Spectra laser is zonder risico voor alle huid soorten.

Hoe werkt fotodynamische therapie Mild Werk

fotodynamische lichttherapie niet laserenergie gebruiken. Het maakt gebruik van blauw (in sommige gevallen rood) licht-gewicht. Een specifieke lotion wordt gebruikt om de huid. Dit is afgewerkt om de capaciteit van de huid om de licht-gewicht absorberen maximaliseren.

Photodynamic milde oplossing werkt over het algemeen door het doden van micro-organismen in de poriën en de huid, het kappen van de resultaten van de ontsteking.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.