Het behandelen van acne op een natuurlijke manier en met succes door het beheersen Irritatie

Acne vulgaris is een aandoening die treft tientallen miljoenen tieners – en in toenemende mate, volwassenen – in dit land en andere beschaafde internationale locaties over de hele wereld. In werkelijkheid is het de meest voorkomende huidaandoening verzorgd door dermatologen. Puistjes gebeurt wanneer de dader ziektekiemen, blokkeert je haarfollikel en vervolgens de follikel, of porie, besmet of verontreinigd. Uw talgklieren worden meestal ontdekt op je gezicht, nek, bovenlichaam en rug. Als gevolg hiervan, de oorzaak van deze gebieden van uw totale lichaam kan veranderen in geplaagd door acne.

De meeste conventionele zits-gevechten strategieën gericht op het uitroeien van de kiemen van het buitenleven, bij wijze van gebruik van topische producten te drogen en oplossingen of agressieve anti-bacteriële commando. Enkele andere procedures guerillaoorlogvoering van binnen, via het gebruik van dergelijke antibiotica tetracycline of gevaarlijke medicijnen zoals Accutane. Deze technieken kunnen efficiënt zijn in het kort de behandeling van de tekens en symptomen van acne, maar ze kunnen permanent niet geven u de heldere, stralende huid die je motivatie. Wanneer u stopt met het aanbrengen van de goederen, algemeen de puistjes terug. Daarom bent u verplicht om te blijven op het verkrijgen en gebruiken van deze producten te ‘beschermen.’

De oorzaak van acne

Als je de wortel herkennen leiden tot een van je puistjes, dan kunt u de juiste uitdagingen aan te gaan en te beginnen aan, de acne-creëren van microben.

Hoe ga je zelfs beginnen om te gaan met deze geavanceerde klinkende moeilijkheden? Blij dat je gevraagd – en de oplossingen zijn aanzienlijk minder moeilijk dan kan je goed voelen

extra talg en mannelijk hormoon Output

De 1e twee factoren, overmatige talgproductie en mannelijke hormoon productie, zijn. zo onlosmakelijk sloot dat ik hun positie zal bespreken in zits formatie met elkaar. Met betrekking tot het bestaan ​​van mannelijke androgenen (hormonen) in het lichaam, is slechts een aspect dat zeker buiten je controle! Niet alleen mannen en jongens hebben dit hormoon circuleert in hun eenheden, die zorgt voor hen om ‘mannelijke’ fysieke kenmerken te produceren, maar vrouwen en tienermeisjes hebben daling niveaus van deze hormonen in hun eenheden, zo mooi. Deze lagere concentraties van mannelijke hormonen houden de meisjes in evenwicht

Tijdens de adolescentie en puberteit, escalerende graden van mannelijke hormonen in de bloedbaan van de jongens -. En vrouwen – leiden tot overtollige talg generatie. Als gevolg hiervan, tieners (en een heleboel pre-tieners) eerder bezitten een factor van de wortel trekker van zits vorming

Dat gezegd, het nuttigen van een levensmiddel plan dat rijk aan geraffineerde koolhydraten en suikers heeft de neiging om.:

 • verhogen uw insuline bedragen en insuline-achtige vooruitgang element (IGF-one), die,
 • kan begeleiden om het lichaam de ontwikkeling van overmatige reeksen van mannelijke hormonen, die, in draai,
 • kan leiden tot je poriën om overmatige talgproductie te leveren. Dat overmatige olie in je poriën
 • trekt – yep, je raadt het al -. En voedt ook aanzienlijk van de micro-organismen verantwoordelijk voor het vormen van de puistjes aan de slag met
 • A

  fijn instantie van een vicieuze cirkel.

  Eet voedsel dat niet Spike Glucose Stages


  Slechts een opvallende optie is om een ​​dieet plan dat niet pieken in uw insuline reeksen niet stimuleert verbruikt. Een een bezoek brengen aan met een diëtist die de regels omvat de glycemische index (GI) begrijpt – een extravagante wetenschappelijk proces van symboliseren invloed van een voedingsmiddel op uw bloedglucosewaarden – en glycemische lading (GL) echt handig zou kunnen worden. Of als u het soort die graag graven in zaken voor jezelf, je kon controleren uit ae boek uit de bibliotheek over de kwestie. Fantastische mogelijkheden: Of, voor onmiddellijke bevrediging, naar David Mendosa’s on-line web-site op http://www.mendosa.com/gi.htm voor een diepgaande write-up op glycemische index en glycemische lading, wat inhoudt een backlink een tafel van GA en GLs ongeveer twee, 480 etenswaren.

  inefficiëntie van het immuunsysteem op het vernietigen van P. acnes

  De ultieme sleutel factor de oorzaak van puistjes is de inefficiëntie van het immuunsysteem op het vernietigen krijgen een voet en kan schade aanrichten in het proces waar het zich bevindt – in dit geval de huid – door het produceren zwelling en infectie. Acne is de finish resultaat.

  Bolster uw immuunsysteem Programma voor Gorgeous poriën en de huid

  Er zijn specifieke factoren die je kunt doen om uw immuunsysteem proces meetbaar te versterken en, aan de andere kant, je sturen duidelijk van te verzwakken of actief marketing zwelling in het lichaam, en in de poriën en de huid.

  1. Initial, weg te houden van het voeden op geraffineerde suikers, omdat ze meteen onderdrukt immuunsysteem doel en vermindering van de . efficiëntie van het immuunsysteem om te uur
  2. Genoeg hoeveelheden vitamine D als gevolg van conservatieve dag-tot-dag blootstelling aan zonlicht – ongeveer 15 tot 20 minuten per dag – met je armen en benen kaal. Uw gehele lichaam kan ongeveer 20.000 IE’s te maken met deze vorm van blootstelling aan het zonlicht. Voldoende hoeveelheden vitamine D in het lichaam activeren dan tweehonderd antimicrobiële peptiden in het lichaam. Deze antimicrobiële peptiden zijn de ‘soldaten’ die zijn geplaatst op de voorkant sporen van uw immuunsysteem. Ze fungeren als breed spectrum antibiotica, die zoeken en vernietigen van schadelijke bacteriën, dit soort als zonne-aanbidding! Vergeet niet om op geen enkele wijze, en dan bedoel ik Op geen enkele manier, in staat je zelf voor zonnebrand.
  3. In de verschillende, neem een ​​vitamine D voedingssupplement in het type D3 wanneer je kunt ‘t te krijgen elke dag zonlicht, met name tijdens de winter maanden als je verblijf in de noordelijke 50% van de plaats. Als u besluit op te voedingssupplement met vitamine D, krijg gemeenschappelijke bloed assessments om uw bloed concentraties van vitamine D. kijken Zorg ervoor dat u, normaal gaan over dosering met uw arts voorafgaand aan het begin van suppletie.
  4. Deze bijstand is niet nieuw, maar het is belangrijk. Krijgen voldoende rust. Afwezigheid van rust onderdrukt het immuunsysteem, maar voldoende rust ondersteunt uitstekend immuunsysteem functionaliteit.

  Deze stappen hulp het immuunsysteem, zodat het sterk is meer dan genoeg om te zoeken naar en te vernietigen de microben die leidt tot puistjes. Een goede immuun proces maakt recept antibiotica zinloos vechten tegen de vorming van cystic acne, waarvoor antibiotica zoals tetracycline worden vaak voorgeschreven.

  Vermijd Animal Items met Progress Hormonen

  Nog een optie, waarschijnlijk aanzienlijk minder evident, is zich bewust van en grondig aan maaltijden in uw dieet dat overmatige productie van hormonen onderschrijven in het gehele lichaam te voorkomen. Dit onbedoelde effect vindt plaats wanneer we dierlijke producten die zich voordoen tussen dieren die met vooruitgang hormonen (toegepast op verbeteren verbeteren creatie melk en het systeem kilo vee verondersteld te koop bij de industrie) te eten. De FDA heeft niet om deze medicijnen te ontdekken op voedingsmiddelen verpakking hebben, zoals zij beweren dat ze veilig zijn voor menselijke gebruik te zijn.

  Behalve jij behoren tot de kleiner percentage van onze cultuur, dat is veganistisch, je vereisen om mee over deze chemische stoffen in je eten items. Voelen over de een flink aantal bronnen van ontwikkeling hormonen in voedsel dat we proberen om elke dag te eten. Het hormoon rBGH of rBST kan worden ontdekt in de meeste melk en vlees items. Specifiek hoe aanzienlijk vooruitgang hormoon hebben we consumeren elke dag in de melk die we consumeren met onze ontbijtgranen en espresso voor het ontbijt, de cheeseburger en milkshake we proberen te eten voor de lunch, en niet te vergeten in die sappige biefstuk voor het avondeten? Je krijgt het idee.

  Vermijd ontwikkeling hormoon in je voedsel, en je zal uit de buurt van een levering van overtollige productie van hormonen blijven in je lichaam, waardoor je prospects om extra talg productie zal herinneren in uw huid. Om zich te ontdoen van de ontwikkeling hormonen in je dieet programma, bergruimte voor voedingsmiddelen die zijn gelabeld ‘RBGH zonder kosten,’ geen extra hormonen, ‘of’ geen synthetische hormonen expansie. ‘U kunt misschien moet winkelen bij supermarkt leveranciers met de nadruk op wellness levensmiddel of op nabijgelegen boerderijen die strategieën voor een duurzame landbouw tot die slimmer (en huid-aangenaam food items) lokaliseren volgen. Toch veel gemeenschap supermarkten beginnen deze veel gezondere opties te presenteren.

  Een nutritionele oplossing voor het zits uitdaging vereist zelfdiscipline, maar zij kan sterk presterende invloed hebben op uw totale welzijn, die de True met toegevoegde waarde belonen van gewichtsverlies of overgewicht controle omvat .. gemaakt basic Net consumeren voedsel dat uw bloedglucosespiegel te behouden op een nog kiel, en vermijd ALL dierlijke producten en oplossingen met uitbreiding hormonen

  Closing Tekst: Ontspanning in de wetenschap dat je KUNT gewoon vrij duidelijke manieren om de oorzaak van uw (of uw kind) acne te behandelen. mooie, heldere huid is een pure resultaat van de aanpak van de voorwaarden die in vlek voor van acne kan beginnen (of doorgaan) zijn schadelijke aanval op uw huid Het is een badge van je stralende interne wellness De ideale nieuws -.. zul je gezondheid vruchten te plukken veel verder dan duidelijk huid, en uw prachtige nieuwe zelfbeeld zal het zelfvertrouwen te ontdekken om die straling uitstralen naar de aarde als geheel.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.