Het behandelen van puistjes Hoewel Expecting

Baking soda is sterk alkalisch, waardoor het een geweldige exfoliant voor de huid. Baking soda kan ook helpen doden Candida micro-organismen, die kan leiden tot puistjes die niet reageert op de boven-the-counter-oplossingen. Om zuiveringszout gebruiken als een exfoliant, nemen twee eetl. van zuiveringszout met een persoon theelepel. h2o, en masseer het zachtjes op een vochtige ontmoeting. Net na dertig seconden van het masseren van de baking soda op de huid, spoel goed met het drinken van water. U kunt een zuiveringszout exfoliant scrub gebruiken tot twee keer per week.

Apple cider azijn is erg zuur en moet echt worden gemaakt van op de huid naast de baking soda exfoliant. Oppervlak van de huid is natuurlijk zuur, en in te kopen om de regulering van de olie in de poriën en de huid te houden, de zuurmantel van de huid intact te zijn. Het toepassen van appelazijn om de poriën en de huid is een geweldige manier om de huid reacidify. Dompel een watje of wattenschijfje met appelazijn, en uit te voeren om het gezicht. U kunt appelazijn te gebruiken op de huid elke werkdag.

Tea tree olie is geopenbaard als nuttig bij het beheer van acne benzoylperoxide te zijn, maar met de onwelkome aspect resultaten die het kan begeleiden. Tea tree olie zal doden zits-veroorzakende bacteriën, en kan hulp het minimaliseren van de roodheid en zwelling op de huid. Om tea tree olie gebruiken het moet worden verdund. Dompel een wattenstaafje in het water, en beschikken over 1 tot twee druppels van een honderd procent tea tree olie aan. Dep het wattenstaafje op de puistjes vlekken. U kunt tea tree olie maximaal drie keer voor elke werkdag.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.