Het behandelen Zits Met Doxycycline

Doxycycline is een tetracycline-klasse antimicrobiële (antibiotische) geneesmiddelen die de ontwikkeling van bacteriën te remmen. Het wordt toegepast om te zorgen acne en dermatologische conditionele veroorzaakt door micro-organismen. Het wordt ook toegepast om te gaan met een reeks van bacteriele infecties, samen met urineweginfecties, Rocky Mountain Noticed koorts, parodontitis, chlamydia, gonorroe, tyfus, Q-koorts, rickettsialpox en vink koorts. Het kan worden gebruikt om luchtwegen, cholera, oftalmische bacteriële infecties, miltvuur en ervoor infecties bij penicilline indiceerd.

Doxycycline wordt toegediend op een andere wijze uit andere tetracycline geneesmiddelen. In specifieke, de dosering 200 mg op te beginnen werkdag, met honderd mg mits elk 12 uur met een onderhoud van honderd mg per werkdag (vijftig mg elke 12 enkele uren). Aanzienlijke bacteriële infecties, kan dit worden verhoogd tot 100 mg elke individuele twaalf uur. Verhoogde dosering resulteert in een verhoogde kans op en de ernst van facet uitkomsten. De meest typische kant uitkomst is oesofageale irritatie en ulceratie, en dus genoeg vocht wordt gevraagd bij het gebruik van het geneesmiddel. De duur van de behandeling verschilt afhankelijk van de gezondheid kwesties blijven behandelen.

snel na orale toediening, doxycycline wordt geabsorbeerd in het menselijk lichaam. Het concentreert zich in de gal en wordt uitgescheiden in de urine en ontlasting in slechts 72 enkele uren. Al snel na de dosering, doxycycline onderhoudt een regelmatige piek serum niveau two.six mcg / ml bij twee uur, met een terug te brengen tot one.forty vijf mcg / ml in een 24-uurs periode.

Doxycycline werkt door het remmen de eiwitsynthese van microben en kan microben regelrechte doden. Ze zijn bacteriostatisch in verzet tegen gunstige bacteriën (stafylokokken, streptokokken, pneumokokken, diptheriae en miltvuur), zoals heel goed als gram-negatieve bacteriën (meningokokken, gonokokken).

gram

Doxycycline behandelt puistjes door het verlagen van de bevolking van een huid bacterie Propionibacterium acnes geïdentificeerd als. Een 40-mg van dag tot dag dosis (twintig mg elke twaalf uur) werd geanalyseerd vanuit een placebo voor een zes-dertig dagen periode van training in 40 mannen en vrouwen met een redelijke gezicht acne breakouts. Er was een vermindering van 52% in ontstekingshaarden op comedonen in de doxycycline team. De doxycycline wordt geacht uit te voeren, niet alleen door het verlagen van Propionibacterium acnes, maar ook down-reguleren van ontstekingsmediatoren en inhbiting P. acnes-afgeleide lipase, het verminderen van niveaus van de folliculaire-volledig gratis vetzuren die leiden tot acne.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.