Het bijhouden van uw lichaamsgewicht aan gewichtsverlies Promise

janderson99-Hubpages

het gezegde luidt – ‘Er gaat niets boven een afbeelding om het eigenlijke verhaal te informeren’ Dat geldt ongetwijfeld tot uitstoting gewicht. Te beloven dat je gewicht zal verminderen vindt u een ‘scare grafiek’ nodig hebt – dat is een grafiek van uw lichaamsgewicht elke dag in tegenstelling tot de doelgroep vet je je zelf hebt ingesteld. Als je ziet dat je je hebt gestopt verliezen van gewicht, de grafiek zal ‘schrikken’ in het doen van een ding om weer te krijgen op uw programma.

Het is verbazingwekkend dat veel lichaamsgewicht daling toepassingen, on-line tools en softwarepakket technieken geen grafieken te betrekken, en sommige van hen zijn grondig richting vertonen charts. Ook tal van plannen die kaarten hebben slechts rudimentaire types die alleen uw overgewicht zowat elke dag, of uw totale calorie-inname, of uw volledige energie verbrand elke werkdag te rapporteren, maar op individuele grafieken of shows, niet op hetzelfde moment .

Wat je eigenlijk nodig hebt is een proces dat grafieken die tracks uw lichaamsgewicht elke dag in vergelijking met uw doelgroep lichaamsgewicht , zodat u direct kunt zien hoe je bent waarschijnlijk en let op de belangrijke gebieden van uw gewicht daling toepassing. Ook moet nemen uw calorie tekort (calorieën verbrand veel minder calorieën gegeten). Met deze gegevens u wijzigingen kunt aanbrengen om te behouden op de monitor en zekerheid zal voldoen aan uw doelen.

<

strong> Welke dingen moet worden tentoongesteld op de grafiek

Er zijn een tal van oplossingen om uit te kiezen -? uw dagelijkse vet, calorie-inname door middel van maaltijden, totaal calorieverbruik door lichaamsbeweging en je basaal metabolisme lading, trainingssessie en lichaamsbeweging details, maaltijden geconsumeerd, Overall Body Mass Index (BMI) , enzovoort.

Maar je zult niet wilt dat het te lastig om de feiten te krijgen, noch grafieken die zijn veel te complex.

Dus wat zijn de superieure prioriteiten en belangrijke factoren op de grafiek op te nemen?

In het ideale geval de methode die u gebruikt moeten werken ontwikkelen de volgende goederen mechanisch u en plot ze op een grafiek zoals in de bepalen. De drie onderdelen zijn:

 • Uw dag-tot-dag doel pond – U moet klaar om uw opstarten kilo en uw doelgroep vetreductie bedrag treedt in de te toepassing. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je een overgewicht daling doelstelling van 2 kilo of gewoon een kilogram per week te geven. De op het net dat u gebruikt moet echt berekenen je focus op het lichaamsgewicht voor elke individuele werkdag voornamelijk gebaseerd op deze vermindering niveau en uw oorspronkelijke gewicht.
 • Uw berekend vet elke dag
 • Uw calorie tekort – Dit is een vrij eenvoudig en basisprincipe. Het is je energie verbrand of verbruikt, een stuk minder energie gegeten in levensmiddelen. Als u in minder calorieën in voedsel dan je verbrand of functie uit door middel van oefening en eenvoudige snelheid van de stofwisseling elke dag, zal uw lichaamsbouw te kraken neer ongewenst vet (met een beetje geluk) te maken van het grote verschil.
 • De notie van een calorie tekort is vrij eenvoudig – om het lichaamsgewicht moet je krijgt het verbranden van calorieën afkomstig van vetten schuur. Je moet verbranden meer calorieën dan u nemen als gevolg van etenswaren.

  Als je een gunstige calorie tekort zul je vet te verliezen.

  Als je een negatieve tekort je gewicht zal verhogen.

  Dit is wat je zeker nodig om te weten, vooral in relatie tot uw gewicht in vergelijking met uw doel pond.

  Uw pond daling monitoring applicatie moeten werken en plotten dit voor u. De informatie en feiten die je nodig hebt om dit te bepalen is:

  Om te beginnen met de calorieën gegeten door uw gehele lichaam op ontspanning. Dit wordt aangeduid als uw Resting Metabolic Prijs (RMR), dat is de kracht besteed aan het beschermen van uw lichaamstemperatuur, blijven uw hart kloppend en bloed blijven circuleren, ademhaling, spijsvertering, weefsel onderhoud, enzovoort. Uw RMR is dus je rudimentaire kracht verbruikt voor uw gewone manier van leven als je op ontspanning (niet uit te werken, wandelen, enzovoort.). U kunt deze gegevens heel gemakkelijk te vinden en het meestal gaat u uw dagelijkse vet.

  Het tweede deel van uw calorieverbruik is de overtollige energie gegeten via een groot aanbod van bezigheden, zoals wandelen, joggen, fietsen, werken, aerobics, zwemmen, die het werk in de health club, en ga zo maar door. Uw vetreductie plan moet echt laten u om de training je elkaar hebt uitgevoerd en elke dag in te voeren en bereken de totale verbruikte calorieën.

  In de derde plaats moet je de totale hoeveelheid energie die je verbruikt elke en elke dag hebben .

  De meest effectieve manier om het scherm van uw calorie tekort op een grafiek is als een deel van uw RMR (zoals op de grafiek eerder vermeld). Over het algemeen moet je doel voor een calorie tekort van ongeveer 10-twintig% van uw RMR.

  De jacht op het cijfer hoger is dan bewezen, kunt u de extra voordelen van het tentoonstellen van de een paar grafieken als een overlay te zien.

  Het openbaart uw gewichtsverlies vooruitgang ten opzichte van uw doelgroep en het gaat je vermindering niveau om uw calorie tekort.

  Als uw overgewicht neigt naar een plateau, nivelleren, de reactie is schijnbare -. je zal moeten proberen te eten minder, oefenen veel meer en hef je calorie tekort om uw verlies programma weer op de rails krijgen

  Dit romantische relatie zal de neiging om een ​​bepaalde persoon kwestie iets wat men van een te zijn lief voor je stofwisseling, life-style en het uitoefenen regime. U kunt ook kijken wat werkt en niet presteren in termen van het calorieverbruik en gebruik.

  Maar je moet constateren dat er een vertraging zal zijn in ponden wijzigen door beide even versterkt training en verminderde voedsel inname. Dit is de reden waarom de grafiek scherm is zo nuttig.

  Conclusie

  Dus om je gewichtsverlies applicatie op de monitor te houden vinden een plan dat tegelijkertijd geeft uw pond , je elke dag concentreren op vet en uw netto calorie tekort, zoals aangegeven op de figuur. Houd u aan het en je zal worden bevestigd om gewicht te verliezen.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.