Het bleken van tanden & ndash Home Oplossingen om uw tand Brighter White Make

Wat heeft de neiging om uw glimlach Dull maken?

Het merendeel van de mannen en vrouwen zijn glared en stun te zien de prachtige glans en glanzende teethes van beroemde mensen, ze veranderen in graag weten hoe ze te houden en onderhouden teethes zo aantrekkelijk. Teethes zijn zeer belangrijk deel van ons lichaam. Als u uw mond hele witte teethes, zal het niet alleen geven u een mooie glimlach, maar geeft ook een jongere zoeken. Darkish dranken zoals rode druiven sap, rode wijn, koffie, thee etc, en dim maaltijden, zoals chocoladetaart, sojasaus, darkish azijn, tomatensaus laten hun vlekken volgende bezitten hen, en deze vlekken zal niet gaan door de gebruikelijke borstelen. Het zal blijven deponeren op teethes, ten slotte resultaten in oninteressant kleur van de tand. Maar hier zijn enkele fundamentele woonplaats therapieën te blijven om uw tanden wit helder en glanzend.

huismiddeltjes te houden om uw email prachtig schijnt en helderder

Citrusvruchten

Citrus vruchten zoals ananas en sinaasappel maken veel meer speeksel in de mond, die je teethes blijft helder en geeft een wassen invloed op teethes. Het is uitstekend om citrusvruchten moeten blijven houden je tanden schoon te maken. Citrusvruchten zijn ook rijke bron van vitamine C. U kunt uw mond direct na uw maaltijden te spoelen met een glas warmte water en een theelepel citroensap extra aan.

Appels en wortelen

U kunt appel en wortel moet uw tanden lichter te maken. Er wordt beweerd dat, appels en wortelen zijn pure vlekkenverwijderaar. De oorzaak aan de achterzijde van is exact dezelfde creatie van speeksel is meer op het verwerven van deze vruchten dat vasthoudt aan je glazuur opruimen. U kunt ook wrijven worteltjes op uw email om ze witter en helderder te maken.

Yoghurt, melk en kaas

U kunt zuivelproducten zoals yoghurt hebben, melk en kaas. De aanwezigheid van melkzuur behoudt tandvlees stoornis weg en onderhoudt de kleur van uw tanden om je helderder witte tanden geven.

Baking soda

U kunt poets je glazuur direct met zuiveringszout, maar houd in gedachten dat je moet dit niet een periode van dertig dagen doen veel meer dan twee keer. Baking soda is een veilige whitening component. Het heeft de residentie van het neutraliseren van zuur dat zich ontdoet van de vlekken uit je glazuur zachtjes om je helderder wit email krijgen.

Waterstofperoxide

Waterstofperoxide is oxidatiemiddel. Gelijkwaardige hoeveelheid waterstofperoxide en H2O slechts een eetlepel van elk. Swish de combinatie van waterstofperoxide en water over je email voor 1 moment en spuug het uit, dan is uw mond spoelen met water. Het zal u voorkomen van mond infecties en krijg je grondig schoon en helderder witte tanden.

Water

Als je geen tijd te krijgen en te maken aan borstel je tand na uw maaltijden, je moet spoelen en spoel je mond met basis h2o uw email grondig te wissen

Let op -. Om u helderder witte tanden te krijgen

algemeen borstel uw tanden na elke voeding.

  • Gebruik stro om darkish dranken nippen. Het zal de schaduw van drankjes omzeilen om uw email verven.
  • Gebruik emaille whitening tandpasta, ideaal die soda poeder bevat. Als deze niet is opgenomen, kunt u een beetje zuiveringszout strooi op het beste van uw tandpasta elke werkdag.
  • Als je tandvlees problemen, het advies inwinnen van uw tandarts om perfect te krijgen voordat het van essentieel belang zal worden .
  • Category: Gewichtsverlies

    Comments are closed.