Het blootleggen van de beste vijf gewichtsvermindering mythes

Eerlijk gezegd, de meeste van ons zijn redelijk bekend is met de verschillende mythen, geassocieerd met gewichtsverlies, die gangbaar zijn in onze stedelijke samenleving. Het is niet een onbekend punt dat de meeste mensen dromen om een ​​gezond systeem, kan dit worden bereikt door latere een evenwichtige en een gezonder dieet regime systeem. Bij voorkeur zijn deze mythen of misvattingen moet niet uw manier van succes laten vallen van de meer bobbel van je lichaam belemmeren. Laten we verdrijven de mythen in zinnen van het verliezen van extra vet in de diepte.

Fantasy # 1 Je moet echt alleen innemen maaltijden van precieze groep

Zoals voor elke andere crash dieet plan strategieën, de zwaartepunt ligt in de richting van het kappen van de specifieke maaltijd groepen of alleen inname van een bepaalde maaltijd. Ons menselijk lichaam is gebouwd op een zodanige wijze dat deze niet kan overleven op een bepaald soort voedsel, het vraagt ​​een evenwichtige voeding plan te blijven voedzaam te zijn en een goede werking van de verschillende lichaamsdelen te houden. Ons lichaam noodzakelijk greens, vezels, koolhydraten, vet en eiwit. Er moet voor worden gezorgd dat er helemaal niets is te snijden uit geheel. Het verkrijgen van een sterk immuunsysteem is ook uiterst belangrijk, het laat slechts een tot evenwichtige en houd de welzijn-gelijkaardige kwalen op de baai. Voor een gezonder immuunsysteem proces, noten, vruchten, zaden en granen zijn noodzakelijk.

Fantasy # 2 Vlees is het enige aanbod van eiwitten

De cruciale bronnen van eiwitten zijn peulvruchten, fruit, oliën, winsten, groenten en noten. Zo veel als vlees is bezorgd, het bestaat uit natrium en extra vet. Rood vlees bestaat uit natrium en lichaam vetten, maar extreme inname kan gevaarlijk controleren, met name voor het hart cliënten. Peulvruchten, olie, noten en granen hebben veel meer eiwitten dan paars vlees.

Fantasy # drie Je moet je verhongeren om zich te ontdoen van het lichaamsgewicht

Per een studie, het is is gebleken dat bijna 90% van de mensen, die correct schuur overgewicht, te nemen aan een paar voedzaam voedsel op een dag tot dag basis, met een ontbijt resterende de meest belangrijke maaltijd. De meest effectieve deel is dat deze mensen ook verklaard dat ze hadden geen nabestaanden ervaring, in simpele feit, voelden ze tevreden, gelukkiger en zelfverzekerd. Als men echt wil echt het gevoel verzadigd dan is het essentieel dat een gezond eetplan strategie wordt gevolgd die bestaan ​​uit volle granen, fruit en groenten, gezonde vetten, magere eiwitten en minder ongewenst vet dieet.

Fantasy # 4 Je moet echt trainen hard

De enquête is ook bloot dat alle mensen mensen die vermist lichaamsgewicht gebruikt om 3 periodes in een 7 dagen oefenen voor ongeveer 50 procent per uur. Typische stevige wandeling was hun belangrijkste oefening. Perfect, dit toch niet zijn leven tot aan de door de National Institutes of Welzijn, The National Academy of Sportieve activiteiten Geneeskunde en Centers opgericht voor Disorder reguleren en Avoidance merk. Zoals voor elk van de deskundigen uit het bedrijfsleven, moet 1 krijgen tien, 000 maatregelen vaak. Er moet worden gegarandeerd dat een bepaalde doet gediversifieerde werkelijke fysieke acties gedurende twintig minuten in een werkdag. Deze reguliere bezigheden kunnen bestaan ​​uit zwemmen, wandelen, fietsen, joggen, yoga en weerstand instructie.

Fantasy # 5 Uitscheiding gewicht is moeilijk als een single is meer dan 40 een lange tijd van leeftijd

Leeftijd is niet een probleem als het om pond verlies zal komen. Ja, kan de werkelijkheid niet worden ontkend dat de stofwisseling naar beneden zal komen en een bepaalde neiging om spiermassa te verminderen met ouderdom. Maar, met gemeenschappelijke fysieke activiteiten en cardiovasculaire training, aanpassingsvermogen en weerstand coaching, 1 kan moeiteloos verhogen tot spiermassa en de vetverbranding capaciteit.

Op het moment dat je weet wat is fantastisch voor uw systeem en wat is niet, het krijgen van een slankere systeem is echt ongecompliceerd. Houd in gedachten een bepaald detail, is het moeilijk om direct resultaten te krijgen. Dus, worden geïdentificeerd en hebben tolerantie, zal alles op zijn plaats vallen.

Category: Dieten

Comments are closed.