Het Bos van Vingers en tand

Loving zombies maar op hun hoede voor het bestuderen van een e-boek over hen?

Als mensen zeggen ‘Zombie,’ de meeste mensen mechanisch geloven van video’s en video clip online games. Er zijn zelfs enkele die zou verklaren dat er geen manier dat een nieuw effectief zou kunnen brengen de indrukwekkende wereld van de zombie apocalyps.

Ik was een bijzonder van mensen mensen die voorzichtig van leerboeken over zombies was. Terwijl een fervent lezer, ik afgewend mensen soort van gidsen voor jong en oud.

Toen kreeg ik uiteindelijk het lef om te kiezen slechts een.

De enige spijt die ik heb is klaar zo lang!

The Forest of Vingers en Enamel begint af met kleine wereld Mary’s momenteel worden geschud.

Deze serie is opgericht kort na de zombie apocalyps begint. De ondoden heeft het grootste deel van de planeet voor zichzelf opeisten en individuen worden achtergelaten in opgesloten binnen omheiningen met de ondoden op de loer in de schaduwen van de ongetemde bossen rondom hen.

Beschermers patrouille het hek om de mannen te beveiligen en vrouwen binnenkant van de zombies buiten het huis hoewel de Sisterhood leren de bewoners bij het uitvoeren van de regerende govt.

Toch dagelijks leven aanpassingen Maria toen haar moeder wordt gebeten en kiest aan te melden voor de ondoden in plaats van de gezegende conclusie die door de Sisterhood. Er bestaat geen relatie potentiële klanten en geen tijd, Mary voegt zich bij de Sisterhood en begint de insider geheimen beheersen dat zij en de Wachters verbergen van hen.

Dan plotseling breidt het milieu met de blik van een vreemdeling en een inbreuk op het hek met haar een kans om het dorp vertrekken om te zien of er een aarde buiten van wat de Sisterhood haar heeft geadviseerd.

Als Mary’s reis afwezig uit haar dorp blijft het milieu groeit meer substantiële en groter en ze leert dat er zo veel dat ze niet wist.

Het verhaal is nog niet ophouden.

Het blijft met Maria’s dochter, Gabry, in het levenloze-Gooide Waves .

leven Gabry’s gaat van stil na het fluttery begin van waarderen met een afsluitklep maatje te onveilig als ze gaat rond de muur omvat haar woning en een Breaker valt haar en haar vriendjes. Haar waarderen rente, Catcher, wordt gebeten en zaken naar het zuiden vanaf daar.

Gabry’s vrienden zijn gevangen door de militie en verzonden naar de recruiters. Gabry leert een ding dat ze op geen enkele wijze begrepen over haarzelf en haar moeder. Haar andere verdwijnt terug in het bos, dat ze reisde door als een tiener. Wanneer je naar catcher in de ruïnes van een pretpark precies waar hij is ondergedoken, Maria leert van een sekte die de zombies aanbidt.

Ontsnappen aan de stad met een man doet alsof hij een cultist zijn, haar gebeten genieten fascinatie , en zijn zus, de groep maakt hun weg naar waar de reeks begonnen – oude dorp Mary’s waar de tieners meer te weten over zichzelf en hun erfgoed. Wanneer er problemen aan de slag om beter de vrede verbrijzelt krijgen en een hek wordt overtreden.

Met de ondoden en Recruiters op hun staart van de tiener en de bewoners hebben geen beschikking, maar om te draaien, alleen om te verdelen. Nu is hun enige hoop op reünie is in de Darkish Stad … Als ze er kunnen komen tot leven!

dan de kers op de taart.

We voldoen Annah in De Dim en Hollow Sites . Gescheiden van haar tweelingzus en verminkt door prikkeldraad, woont ze in the Dark Metropolis door jezelf en afgemat door de wereld ze leven inch Ze blijft gewoon op, gedreven door de intuïtie te verduren, alsof ze belandde een persoon van de ondoden .

Ze besluit abrupt af te wijken, maar als ze het doen is, zodat ze ziet twee mensen die in Catcher en een plaatsing figuur – de pracht die ze had kunnen zijn als het niet voor dat prikkeldraad – haar tweeling zus. Dat was het moment van het hek naar beneden, figuurlijk, en klein en dim wereld Annah’s open te stellen.

Ik zou verklaren om u veel meer over de bochtige en fascinerende plot lijn, maar ik heb meer dan genoeg beweerd en de noodzaak om een ​​aantal verrassingen vertrekken voor u om door te gaan. De samenvatting van de trilogie is veel te heerlijk te verwennen.

De zombies in de trilogie.

Terwijl ze aankomen uit de vergelijkbare virus, zijn er slechts twee soorten zombies. Ze zijn beide ex-mensen en er zijn geen mutaties. Ze zijn beide gevestigd op dezelfde manier

Een overlevingspensioen wordt geïnfecteerd wanneer ze zombie kiemen binnenkant van hun hele lichaam krijgt -. Gewoonlijk via een beet of inname – ew! Wanneer besmet de woonkamer creëren een koorts die langzaam doodt hen. Na verlies van het leven dat ze reanimeren te groeien tot een van de twee varianten van ondoden zijn.

 • De Unconsecrated zijn de zombies die we allemaal kennen.
 • Ze schuifelen naar hun prooi met niet aflatende honger en hebben de energie en de trage snelheid van een, zeer goed, rot mens. Deze zombies kunnen worden voorbijgestreefd, gedood, of te slim af – als u niet omringd door een horde vraatzuchtige van hen. Een man of vrouw kan klimmen om te ontsnappen omdat zombies deficiëntie de coördinatie en smarts die nodig zijn om zich te houden aan, maar een menigte van hen zal nog een andere kracht en schuiven in tegenstelling tot een persoon, intensivering op hun gevallen, totdat ze uiteindelijk kunnen aankomen op hun diner.

 • Het interessante toevoeging aan de serie zijn de Speedy Kinds.
 • Ze zijn een nog groter gevaar dan de Unconsecrated ook al zijn ze aanzienlijk zeldzamer. Ze zijn precies hoe ze klinken – aanzienlijk een stuk sneller dan de gewone zombie – en het motief waarom de mensen zijn niet uitgerust om extra van de planeet terug te vorderen. Wanneer geconfronteerd met een snel Iemand beste hoop iemands overlevingskans te ontsnappen door hun snelheid en energie waarin ze vallen. Een enkele Speedy 1, zo niet kort genoeg is gestopt, kan het nemen van een hele bevolking van de mens.

  Het doel waarom ze zo ongewoon en fascinerend is dat ze worden geproduceerd wanneer een besmet bepaalde persoon sterft en keert terug in een gebied dat vrij onbewoond door andere personen in zijn soort. Het toont een overlevingsinstinct, aanzienlijk als de mensen die ze gebruikt om te zijn, en ze zullen niet stoppen met racen te infecteren en het verbeteren van de inwoners van hun zombies rechts totdat hun lichaam slijt en afbreekt.

  Waarom moeten je door deze trilogie?

  De volledige sequentie is gewoon prachtig ontworpen en zal grijpen ahold van uw hart. Er is verdriet, vreugde, leven, liefde, en het verlies van het leven met de aantrekkelijkheid en de gruwel van de put up-apocalyptische hele wereld waar de mens zijn een bedreigde diersoort. De schrijver schrijft met opmerkelijke vermogen om je de leegte en pijn te weten dat er geen hoop te winnen bij de massa hordes zombies voelen. Ze heeft de neiging om je hart sleutel maken met de leegte en de pijn van het observeren van iemand die je echt graag gebeten door de ondoden.

  Maar in al deze angst en verschrikking, zal Carrie die vonk, die in alle personen te nemen en prachtig illustreert het met haar tekst. Je voelt echt de vlam van de hoop en de kracht van het overlevingsinstinct met haar mensen als je internet pagina’s te wijzigen.

  Dus overweeg de tijd om uw handpalmen te krijgen op deze uitstekende reeks. Het is echt een New York Times meest effectieve-vendor beschreven als ‘nieuw en klinken’ door Publishers Weekly en ik garandeer je dat je het zal waarderen! Ik weet dat ik zeker wel en zou opnieuw gaan door het op de lange termijn!

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.