Het consumeren van urine voor de gezondheid extra voordelen

Als je naar beneden naar de bossen momenteel, urine voor een grote schok. Het lijkt erop dat sommige misleide teddyberen hebben genomen om de inname van hun individuele plassen in het identificeren van welzijn, zij het de new-age, quasi-religieuze verscheidenheid van welzijn.

Dit marginaal resterende-of-centrum oefening heeft een selectie van monikers – urine behandeling, auto-immuun behandeling, intrinsieke geneeskunde, of gewoon UT. Urine behandeling impliceert gebruik te maken van je eigen urine intern of extern als een manier om de markt of te behouden algehele gezondheid. Het is aangeprezen als een wondermiddel voor zeer aanzienlijk elke kwaal die je kan eventueel overwegen, van een eenvoudig insect brok om het te overwegen of niet, AIDS.

De oorsprong van Urine Therapie

Blijkbaar is geoefend voor honderden jaren uitsluitend in India, waar het wordt erkend als Amaroli en wordt gebruikt in de ayurvedische medicijnen. Historische teksten zoals Shivambu Kalpa Vidhi (het systeem van het drinken van urine voor verjonging) tips geven over Amaroli. Shivambu geeft in principe de H2O van Shiva (Le Grande Fromage in de Hindoe pantheon) en Shiva geeft voorspoed. Modieuze punters (of is dat pinters?) Gunstig offerte deze teksten, en andere literatuur die kunnen wijzen op de oefening. Sommige hebben zelfs afwezig zo veel als de Bijbel.

Offerte Met name de zogenaamde bekend als vader van de moderne urine remedie, John Armstrong, was bijzonder dol op het gebruik van de bijbel als inspiratiebron. Deze urine imbiberen pionier, schrijver van The H2o van het dagelijks leven, was een belangrijke figuur in het veld urine therapie in de jaren 1920, ’30 en ’40. Armstrong begon urine therapie direct na tevergeefs een poging om te ontdekken een te ontdoen van voor zijn tuberculose. Schijnbaar, werd hij aangetrokken tot de acht volgende verblijf geïnspireerd door een citaat uit de Bijbel: Drink water uit uw bezit stortbak, stromend drinkwater uit uw individuele effectief. (De Gids van Spreuken vijf: vijftien). Niet tevreden met alleen quaffing het spul, hij pleitte ook masseren op uw eigen met het of baden in het. Dit keer is de bijbelse vers om schuld was: als gij vast, zalft uw hoofd en wast uw confronteren (Mattheüs zes: 17).. Niet achter te blijven, extra moderne supporters hebben zich verdiept in de Schriften en waargenomen dit juweeltje van John zeven: 38:. Rivieren van levend water zullen beweging van je buik

Gewapend met deze heilige referenties, het observeren van urine remedie heeft legioenen van beoefenaars voortgebracht over de hele wereld. In simpele feit, er zijn zelfs hele wereld conferenties over Urine Remedy. De 1e nam passend zetten in India in 1996.

Is het drinken van urine goed voor je?

Zelfs de beste liefhebbers van Hunter S. Thompson en zijn Gonzo-stijl van de journalistiek misschien wel echt moeilijk ingedrukt om hen zelf aan deskundigheid deze persoon toverdrank uit de eerste hand en dus werd ik onder druk gezet om rond te vragen. Niet in staat om te ontdekken welke de burgers bereid zijn om toe te geven om weer swilling hun individuele plassen, werd ik gedwongen om advies in te winnen bij de levering van alle urine-informatie een uroloog.

De look voor de deugden van het gouden drankje geleid tot een belangrijke urologie kliniek in Pretoria, Zuid-Afrika voor een dialoog met een senior uroloog over urine behandeling. Toch is de medische professional gevraagd dat hij blijft naamloos. Op verzoek van de reden voor deze anonimiteit, antwoordde hij, in alle andere gevallen, zullen deze freaks beginnen me te bellen! Voortaan zal hij worden aangeduid als Dr P. Toch is de fantastische arts verklaarde dat het in acht nemen van inname van urine voor verklaringen van welzijn is compleet onzin, tot het minimum.

De praktijk van Urine Remedy is de grootste belasting van onzin die ik ooit over verschijnen. Het is zeker niet-fysiologische. Als God ons had willen onze pis consumeren, zou hij ons hebben aangeboden een bepaalde meter penissen, spotte de arts. (Spreek voor jezelf te paren.)

Volgens Dr P, urine is niet per definitie schadelijk. Urine is bijproducten bloedfiltratie en metabole activiteiten en het eindresultaat is een ding dat wordt gegenereerd door onze individuele lichamen en dus niet altijd giftig hen. De samenstelling van de urine is afhankelijk van wat u overwegen inch Voor illustratie, als je een goede deal van het drinken van water te drinken, wordt uw urine worden verdund door een teveel h2o, maar als je uitgedroogd bent, zal uw urine veel meer geconcentreerd zijn. Urine bestaat uit een flink aantal stoffen die de belangrijkste bestanddelen krijgen drinkwater en ureum. Het bevat ook mineralen, zuren, creatine, hormonen, vitaminen, aminozuren en verschillende andere biochemische stoffen in kleine hoeveelheden, beschreven doe. Ondanks het feit dat deze stoffen niet schadelijk zijn en sommigen van hen misschien zelfs effectief verschijnen, de medische professional gewaarschuwd dat deze stoffen zijn uitgescheiden voor een ongelooflijk goede uitleg.

Is een levend organisme geduwd door een nodig voor homeostase. Homeostase is de regelmatige controle van een organismen innerlijke en externe omgeving, en de daaropvolgende reactie om dergelijke omgevingen te bouwen en de stabiliteit te behouden. Nu in een mens krijgt, onze spijsvertering programma is bedoeld om het nemen van de stoffen die ons lichaam nodig om te verdragen en goed te functioneren. Deze stoffen worden vervolgens opgenomen in het bloed en naar de plaats waar ze zijn gezocht. Direct na deze stoffen zijn gemetaboliseerd, kunnen de door-goederen misschien weer bloed. De lever presenteert een filtersysteem voor diverse verontreinigende stoffen, en de nieren filteren het bloed in een zeer gecompliceerde filtratieproces en alles wat het menselijk lichaam wellicht toch nodig halen. Al het andere wordt dan uitgescheiden in de vorm van urine. Fundamenteel, heeft je systeem niet hoeft te hebben en willen de dingen die het uitscheidt. Als u uw urine drinkt, ben je verkeerd te veronderstellen dat je weet wat je hele lichaam wil superieur dan uw persoonlijke systeem doet, verklaarde de verbijsterde uroloog.

Hij heeft ook bepaald dat personen die genieten van deze follow zou vertonen de nauwkeurige aanduiding als mensen met een gestoorde nier-functionaliteit, zoals ze zijn vrij sterk met de gebrekkige nieren uit de vergelijking. De nieren blijven houden op zoek naar het menselijk lichaam te ontdoen van deze stoffen, maar de idioten blijven houden puffend het spul weer naar beneden.

Dat gezegd hebbende, wanneer gevraagd of urine had elke prijs als uitwendig, de arts verklaard resultaat kan hebben op de huid. Blijkbaar kan het gebruikt worden voor onbeduidende poriën en de huid problemen, zoals brand-en snijwonden ter illustratie, maar de dokter zei dat er is aanzienlijk veel meer nuttige (en minder aanvallend) around-the-counter producten voor deze aandoeningen.

Conspiracy Theory

Dit geeft ons de samenzweringstheorie. Van klasse, moest er gewoon een. Experts van urine remedie verklaren dat de multinationale farmaceutische bedrijven niet willen dat de top geheim van urine behandeling om eruit te komen, omdat ze tientallen miljoenen zal verminderen. Urine is zonder kosten, om zo te zeggen, en gemakkelijk beschikbaar zijn en deze farmaceutische reuzen zijn blijkbaar bang dat de urine van hun dominantie in de omgeving marktplaatsen zal eigenen. De samenzwering theoretici verklaren dat heel wat producten zoals lotions voor het gezicht bevat urine in ieder geval, en dit is een indicator van de samenzwering. De drug bedrijven zijn vermoedelijk leren urine religieus en patenteren van medicijnen die veel van de bestanddelen van urine bevatten. Zoals Dr P momenteel nader uitgewerkt niettemin, kan urine misschien hebben een aantal externe extra voordelen en daarom is het denkbaar dat er mogelijk kunnen kleine hoeveelheden kunstmatige ureum in een gebied van gezicht product, maar de meerderheid van de deal met crèmes bestaan ​​niet uit ureum en er zijn nog veel veel productiever stoffen hoe dan ook.

Samenvatting

Rechts na significante studie en een lange discussie met de uroloog, is er slechts 1 blijkbaar mogelijke winst van urine therapie. Als een persoon piddle-deelgenoot zei: Het consumeren van uw urine hebben de neiging om je probleem wat u in uw systeem in te stellen. Uiteindelijk zekere zin. Wat u in uw lichaamsbouw ingesteld absoluut invloed op wat er komt eindelijk uit. Als u verdovende middelen ter illustratie, zal uw urine het sluiten producten en oplossingen van uw lichaam bevatten proberen bij het afbreken van dat vergif. Nu je zou willen drinken dat, wil je? Ondanks het feit dat dit argument doet vertonen sommige plausibiliteit, de meeste mensen vandaag de dag willen alleen het beheer van een gezonde, evenwichtige voeding. U moet niet de smaak van uw plas om te weten wat je hebt meegemaakt om te consumeren of te drinken.

Tot slot, de overgrote meerderheid van de urologen wijzen erop dat de praktijk heeft zeker geen gezondheidsgerelateerde of wetenschappelijke waarde door een betekent. Het ongetwijfeld kan eventueel geven een nieuwe vermelding aan de viering zin: Brengen uw bezit dranken, en het opent zeker de beoefenaars om een ​​groot deel van spot, maar elk om zijn individuele zoals ze zeggen. En Onwel op drinken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.