Het erfgoed van algehele gezondheid Behandeling Informatica

In 1949, Gustav Wager begon de allereerste gespecialiseerde onderneming voor informatica in Duitsland. Informatica onderwijs toepassingen begonnen door de jaren 1960 in Frankrijk, verspreid door Europa en de Verenigde Staten in 1970. Deze vroege vorm van welzijn zorg informatica gericht op het maken van kosten en individuele opnames / ontladingen. Amerikaanse ziekenhuizen die buiten dit kader uitgevoerde omvatten laatste Working Heiligen der Laatste Dagen Medisch centrum in Salt Lake City, Utah Massachusetts General Clinic in Boston en Kaiser Permanente in Oakland, Californië.

De snelle opkomst en ontvouwen van de algehele gezondheidszorg informatica is gekoppeld aan technologieën en stuks verbeteringen in de hele jaren zeventig. De systemen van deze tijd paste een eenzame mainframe en tijdgedeelde stuks om alle getroffen persoon gegevens te benaderen. Door de jaren 1980, medische behandeling beoefenaars gebruikten verschillende compact stuks op de identieke patiënt databases. Bedrijven begonnen met de verwachtingen en protocollen voor de gezondheidszorg informatie en feiten transmissies bouwen. Dit type van informatica was niet in staat om op maat gemaakte ervaringen te genereren en nog steeds geconcentreerd op financiële factoren.

Gevormd in 1990 van 3 andere bedrijven, de American Medical Informatics affiliatie (AMIA) richt zich op het opleiden van wellness zorg goeroes uit alle disciplines in welzijn zorg informatica verwachtingen en methoden. De onderneming heeft al rond de 3, tweehonderd gebruikers, en stelt dat tegen 2010, zal 10.000 specialisten worden opgeleid om wellness zorg informatica met succes gebruiken.

Opstarten in 1995, zeer genetwerkte personal computers en databases begon om helemaal vrij stromende welzijn behandeling feiten helpen. Focus verlegd naar opdrachtgever zorg en aangepaste studies. Hulpprogramma’s voor alle gebieden van de algemene gezondheidszorg, zoals drugs gesprekswaarschuwingen en elektronisch voorschrijven schrijven, bijgedragen aan kwalitatief hoogwaardige Slachtoffer zorg. Prive stuks begon te minimaliseren van de kosten, en groeide uit tot een belangrijk instrument in de meeste gezondheids-en fitness behandeling kantoren geworden, gewoonweg hierin huidige informatica-apparaten.

Als gezondheid en fitness zorg informaticasystemen worden veel meer aanpasbaar en flexibel, hebben de algehele personeel gezondheidszorg gepersonaliseerde manieren genomen. Klinische specialisten maken gebruik van de informatica-apparaten te concentreren op individuele patiënten. Openbare welzijn werknemers gebruik maken van de exacte programma om algemene gezondheidsproblemen te beoordelen in de moderne samenleving en nauwkeurig populaties. Informatica is ook in toegepast onderzoek en idee toebehoren.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.